Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tudnék kezdeni a testvérei...

Mit tudnék kezdeni a testvéreimmel?

Figyelt kérdés

Az egyik 9, a a másik pedig 13. Mindkettő fiú, és mostanában folyamatosan csak együtt vannak. De folyamatosan direkt idegesítik egymást, ordibalnak mindenki előtt, hisztiznek, megsertodnek mindenen. Ha az egyik megkéri hogy hagyja békén direkt tovább idegesítik egymást. Mindketten úgy viselkednek mint az óvodások. Én már direkt tartom velük a távolságot, de van hogy néha odamegyek hozzájuk és sírva jövök el onnan, mert úgy felidegesítettek. Vagy van hogy odamegyek és megrugdos az egyik, mert ilyen kedve van, én visszaadom de akkor már egyből én vagyok a gonosz.

Szüleim sem csinálnak velük nagyon semmit. Van hogy leorditjak őket, de akkor ők pedig megsertodnek egész napra.

2022. júl. 6. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha beléd rúg, vágd nyakon. Egyébként meg ne foglalkozz velük, hadd öljék egymást.
2022. júl. 6. 19:07
 2/5 anonim válasza:
53%
Szerintem 2×szolj 3.-ra vágd nyakon de azért ne úgy hogy le szakadjon a feje de át érzem ismerős
2022. júl. 6. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szülők dolga lenne nevelni őket.
2022. júl. 6. 20:16
 4/5 Zománc válasza:
100%

Ez azért szerintem szomorú.

Ötletem sincs hogy mit kellene velük csinálnod, de ha tényleg olyan rosszak mint ahogy mondod akkor én erősen kerülném őket.

2022. júl. 6. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te nem tudsz ezzel semmit csinálni, ez a szüleid dolga lenne.

Sajnos, ha elmulasztják nevelni őket, leszarják őket, akkor ez gyakori.

2022. júl. 7. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!