Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kistesóim udvariatlanok, ciki...

Kistesóim udvariatlanok, ciki helyzetbe hoznak a strandon, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kistesóimmal a nagymamámnál vagyunk vidéken. Délután le szoktunk menni a vízpartra strandolni.

Anyukám nem hajlandó bemenni a vízbe, a parton napozik és olvas. Nekem kell benn lenni a vízben a 6 éves unokatesómmal és 10 éves húgommal. A probléma az, hogy sokszor ujjal mutogatnak emberekre meg hangosan kibeszélik őket. Például tőlünk pár méterre elúszott pár fiatal srác kenuban, és a 10 éves magát nagyon humorosnak hiszve rájuk köszönt, hogy ,,helló, szépfiúk", ők meg meredt szemmel rámnéznek, hogy mi volt ez, de mintha ezt én generáltam volna. Meg a parton csókolózott egy pár, ők meg hangosan fújoltak rájuk, amit észrevettek, és szemmel láthatóan mérgesek voltak. Tegnap meg láttak egy elég testes fickót, és a kicsi hangosan, szinte kiabálva mondta a nagynak, hogy ,,nézd, milyen dagadt az a bácsi!".

Szóltam anyukámnak, de ő azt mondta, még kicsik, ne foglalkozzak velük, de szerintem ez nagyon kínos!

2022. júl. 5. 19:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
Tartsd szemmel őket, hogy ne legyen bajuk, de viselkedj úgy, mint akinek semmi köze hozzájuk!
2022. júl. 5. 19:59
 2/24 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem gáz.

De ha téged zavar akkor szólj rájuk. Gyerekek viselkedjetek, kicsit suhintsd meg a fejüket esetleg. Ne verd meg csak legyintsd meg. Rendszabályozd őket ha te vigyázol rájuk.

2022. júl. 5. 20:02
 3/24 anonim ***** válasza:
98%
Mondd meg az anyjuknak hogy ö megy be velük mert így viselkednek és kész.
2022. júl. 5. 20:05
 4/24 anonim ***** válasza:
98%
Ne menj be velük. Nem kötelességed. Ha annyira akarnak, vigye őket az anyja, ne te égj miattuk.
2022. júl. 5. 20:18
 5/24 anonim ***** válasza:
98%
Ha ilyen megjegyzést tesznek, szólj rájuk hangosan, úgy, hogy az is hallja, akinek címezték a mondanivalót. Így már rögtön nem neked lesz ciki, hanem nekik.
2022. júl. 5. 20:33
 6/24 anonim ***** válasza:
7%
Én imádnám őket :D
2022. júl. 5. 20:34
 7/24 anonim ***** válasza:
98%
Nem a te gyerekeid, ezért nem a te dolgod a nevelésük, de épp ezért nem is kell rájuk vigyáznod. Mondd meg az anyjuknak, hogy nevelje meg őket, vagy te nem mész be velük a vízbe
2022. júl. 5. 20:46
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
Ha engem beszélnének ki és meghallanám, egy nyaklevessel díjaznám. Addig pattogjanak, míg le nem ver valaki nekik egyet. Aztán lehet bőgni.
2022. júl. 5. 20:46
 9/24 Savlekotő ***** válasza:
97%
Anyuka ne olvasson másra herdalva a gyereket neveljen foglalkozzon vele akkor nem dudva lesz a kölyke nem nem a testvér óvó nő tanár szomszéd dolga ami a szülonek macera nem csak a szamlaszamot kéne figyelni bejott e a családi
2022. júl. 5. 20:57
 10/24 anonim ***** válasza:
98%

"Szóltam anyukámnak, de ő azt mondta, még kicsik"

Pont ezért kéne az ilyen pillanatokban fegyelmeznie! Jól mondja anyád, ne foglalkozz velük - menj a saját dolgodra, őket pesztrálja anyukád! Égesse ő magát, nehogy már neked jusson a "jóból".

2022. júl. 5. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!