Kistesóim udvariatlanok, ciki helyzetbe hoznak a strandon, mit tegyek?
Sziasztok! Kistesóimmal a nagymamámnál vagyunk vidéken. Délután le szoktunk menni a vízpartra strandolni.
Anyukám nem hajlandó bemenni a vízbe, a parton napozik és olvas. Nekem kell benn lenni a vízben a 6 éves unokatesómmal és 10 éves húgommal. A probléma az, hogy sokszor ujjal mutogatnak emberekre meg hangosan kibeszélik őket. Például tőlünk pár méterre elúszott pár fiatal srác kenuban, és a 10 éves magát nagyon humorosnak hiszve rájuk köszönt, hogy ,,helló, szépfiúk", ők meg meredt szemmel rámnéznek, hogy mi volt ez, de mintha ezt én generáltam volna. Meg a parton csókolózott egy pár, ők meg hangosan fújoltak rájuk, amit észrevettek, és szemmel láthatóan mérgesek voltak. Tegnap meg láttak egy elég testes fickót, és a kicsi hangosan, szinte kiabálva mondta a nagynak, hogy ,,nézd, milyen dagadt az a bácsi!".
Szóltam anyukámnak, de ő azt mondta, még kicsik, ne foglalkozzak velük, de szerintem ez nagyon kínos!
Szerintem nem gáz.
De ha téged zavar akkor szólj rájuk. Gyerekek viselkedjetek, kicsit suhintsd meg a fejüket esetleg. Ne verd meg csak legyintsd meg. Rendszabályozd őket ha te vigyázol rájuk.
"Szóltam anyukámnak, de ő azt mondta, még kicsik"
Pont ezért kéne az ilyen pillanatokban fegyelmeznie! Jól mondja anyád, ne foglalkozz velük - menj a saját dolgodra, őket pesztrálja anyukád! Égesse ő magát, nehogy már neked jusson a "jóból".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!