Noverem nem tudja megerteni hogy eveszavarom van. Mit tehetnek?
Par honapja diagnosztizaltak eveszavarral, azota is dolgozok ezen egy szakemberrel de korantsem lehetne azt mondani hogy meggyogyultam. Noverem minden nap olyan kijelenteseket tesz hogy en sokkal tobbet jarok edzeni es sokkal jobban fogok kinezni nala, o mennyire kover (bmije szerint is sovany), direkt beall mellem a tukorbe hogy hasonlitgatni tudjuk magunkat, aztan meg sir nekem hogy o nem akarja hogy beteg legyek miatta. Mondtam neki hogy nem miatta van ezert nem o a felelos, de azert neha figyelhetne arra hogy legyen kicsit tapintatosabb. Nem valtoztat. Ez a jobban kinezos is elegge kiverte a biztositekot es nem merek felvenni a nyaralason egy furdoruhat mert en nem is tudtam hogy o (vagy barki) nezi ezt.
Mit tudnek tenni hogy jobban megertessem vele, vagy csak tulreagalom?
Te meg nem látod hogy neki is evészavara van, és azért csinálja.
Szerinted normális dolog, hogy egy evészavaros, láthatóan beteg emberrel hasonlíthatja magát és képes sírni emiatt?
A BMI-je szerint is sovány, de mégis kövérnek látja magát. Egyértelmű hogy neki is segítség kéne.
Csak azt nem értem, hol vannak ilyenkor a szüleitek, vagy hogy minek kellettek nekik gyerekek ha ilyen szinten nem foglalkoznak velük.
"nem merek felvenni a nyaralason egy furdoruhat mert en nem is tudtam hogy o (vagy barki) nezi ezt."
Nyaraláson fürdőruhában vannak az emberek. És akinek van szeme és néz, az látja őket. De igazából senkit nem érdekel, hogy néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!