Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Noverem nem tudja megerteni...

Noverem nem tudja megerteni hogy eveszavarom van. Mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Par honapja diagnosztizaltak eveszavarral, azota is dolgozok ezen egy szakemberrel de korantsem lehetne azt mondani hogy meggyogyultam. Noverem minden nap olyan kijelenteseket tesz hogy en sokkal tobbet jarok edzeni es sokkal jobban fogok kinezni nala, o mennyire kover (bmije szerint is sovany), direkt beall mellem a tukorbe hogy hasonlitgatni tudjuk magunkat, aztan meg sir nekem hogy o nem akarja hogy beteg legyek miatta. Mondtam neki hogy nem miatta van ezert nem o a felelos, de azert neha figyelhetne arra hogy legyen kicsit tapintatosabb. Nem valtoztat. Ez a jobban kinezos is elegge kiverte a biztositekot es nem merek felvenni a nyaralason egy furdoruhat mert en nem is tudtam hogy o (vagy barki) nezi ezt.

Mit tudnek tenni hogy jobban megertessem vele, vagy csak tulreagalom?

2022. júl. 3. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
3%
Ortorexiás vagy?
2022. júl. 3. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Túlreagálod. Magaddal törődj!
2022. júl. 3. 08:57
 3/9 anonim válasza:
84%
szerintem nem reagalod tul, en nem csodalom hogy ez neked meg nehezebbe teszi a gyogyulast..hany eves a novered?
2022. júl. 3. 09:26
 4/9 anonim ***** válasza:
98%

Te meg nem látod hogy neki is evészavara van, és azért csinálja.

Szerinted normális dolog, hogy egy evészavaros, láthatóan beteg emberrel hasonlíthatja magát és képes sírni emiatt?

A BMI-je szerint is sovány, de mégis kövérnek látja magát. Egyértelmű hogy neki is segítség kéne.

Csak azt nem értem, hol vannak ilyenkor a szüleitek, vagy hogy minek kellettek nekik gyerekek ha ilyen szinten nem foglalkoznak velük.

2022. júl. 3. 09:36
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
Hát a leírásból az jött le, hogy neki meg minimum testkép-zavara van, szóval ahelyett, hogy magadra veszed, inkább neki is segítség kellene.
2022. júl. 3. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem könnyü eset a növéred.
2022. júl. 3. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:
92%

"nem merek felvenni a nyaralason egy furdoruhat mert en nem is tudtam hogy o (vagy barki) nezi ezt."

Nyaraláson fürdőruhában vannak az emberek. És akinek van szeme és néz, az látja őket. De igazából senkit nem érdekel, hogy néznek ki.

2022. júl. 3. 11:11
 8/9 Savlekotő ***** válasza:
100%
Szülők hol vannak, eléggé árulkodó a családi háttér ahol mindkét gyerek evés testkep zavaros..
2022. júl. 3. 15:38
 9/9 anonim válasza:
100%
A szakember akihez jársz nem javasolt családterápiát? Szerintem ezt te egyedül nem fogod tudni kezelni, azon tudtok dolgozni a pszichológusoddal/pszichiátereddel hogy neked ez hogy esik, amit a testvéred csinál, viszont ez rendszerszintű (család) probléma. A tesódnak is kellene szakmai segítség, minél előbb.
2022. aug. 6. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!