Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van olyan közeli rokon (szülő,...

Van olyan közeli rokon (szülő, testvér stb.) akit egyenesen utáltok?

Figyelt kérdés

Hatan vagyunk tesók és az egyik bátyjámmal nem éppen felhőtlen a kapcsolatom pl. egyáltalán nem beszélek, köszönés semmi, szinte már utálatot érzek iránta.

Mit ne mondjak meg is volt rá az okom ... nem törődött a beteg szüleinkel, alkohol probléma, lehúzó élősködő életmód (anyagilag, pszichésen) stb.

Ha gondoljátok itt meg is osztható a ti sztoritok.

2022. júl. 7. 18:58
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
96%
Apámat gyűlöltem. Megkeserítette a gyerekkorom. Rendszeresen vert meg lelki terrorba tartott
2022. júl. 7. 21:38
 12/22 ZolaZotya ***** válasza:
97%
Én nagynénémet meg unokahúgomat utálom
2022. júl. 7. 21:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Apámat utáltam de már elvitte az alkohol. Mindenki mást igazából leszarok.
2022. júl. 7. 22:08
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Van egy nárcisztikus személyiségzavaros, rettentően irritáló, kóros hazudozó nagybátyám. Na, őt utálom.
2022. júl. 7. 22:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én az anyámat gyűlölöm, mert egy kétszínű érdekember, semmi több.
2022. júl. 7. 23:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagynénémet, férjét és az ő gyerekeiket.

Nagynéném: kioktató, kíváncsi, szarkasztikus, bunkó, beképzelt.

Férje: lenéző, gúnyolódó, kiváncsiskodó.

Gyerekeik: köszönni nem tudnak, lenézőek, vágják a pofákát, mindegyik beképzelt.

Kijelentették utálják akik náluk anyagilag szegényebb. Anno kérdőre vontak miért barátkozom ezzel meg ezzel iskola után? Ilyeneket (szegények) kerülni kell. :(

Gyerekként nagynénémet és a férjét magáznom kell. Akkoriban 1990-ben 29-32 évesek lehettek.

2022. júl. 8. 00:25
 17/22 anonim ***** válasza:
96%
Húgom akivel már 17 éve nem beszélünk nincs miről.
2022. júl. 8. 05:23
 18/22 anonim ***** válasza:
95%
És egy női rokon aki mindenbe beleszólt meg abba is milyen autónk legyen ja és ez volt az utolsó csepp pohárba.
2022. júl. 8. 05:27
 19/22 anonim ***** válasza:
67%
gyulolom az anyamat miota a vilagon vagyok. a gyulolet kolcsonos. utoljara 22 eve lattam es legalabb 5 eve meg telefonon se beszeltem vele. alig varom hogy meghaljon. a vilag csak jobb hely lesz nelkule.
2022. júl. 10. 16:13
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Apámmal nem tartom a kapcsolatot, nem szeretem őt, már vagy 7 éve nem láttam, és nem is érdekel.

A tesómmal sincs bizalmas jó kapcsolatom, max felszínes, alig ismerem, külön nőttünk fel a szüleink hibája miatt, utólag pedig már nem tudtunk közelebb kerülni egymáshoz, a személyiségünk sem passzol össze egyáltalán. Teljesen más emberek vagyunk. Nem kötődünk egymáshoz.

2022. júl. 12. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!