31/38 anonim válasza:
#30 vagyok. Ja és van egy húga, aki most 8 éves, vagyis 14 év van köztük. Bocsi, az előző válaszomnál eszembe se jutott, hogy jé ilyen sok év van köztük. Jó a viszonyuk, félig testvéri félig szülői inkább a kapcsolat. Párom vigyázott rá, főzött neki, tanult vele, amég az anyukájuk dolgozott. Szeretik egymást, de persze nem sok mindenről tudnak beszélgetni és általában idegesítik is egymást.
32/38 anonim válasza:
Attól függ, nekem van egy kisebb húgom aki 13 évvel fiatalabb nálam. Jól elvagyunk, én személy szerint nem mindig érzem a távolságot. De azért megjegyezném, hogy nekem 3 másik testvérem is van közötte és a korom ellenére elég gyerekes vagyok.
33/38 A kérdező kommentje:
Rákérdezhetek hogy most mennyi idős vagy?
2022. júl. 1. 12:59
34/38 anonim válasza:
Már nyolc év is sok, de csak gyerekkorban. Ahogy telik az idő közeledünk egymáshoz..
35/38 gergelice16 válasza:
Nekem 5 idősebb testvérem van, a legfiatalabb is 10 évvel idősebb. Sosem zavart a korkülönbség, sok dologra megtanítottak, jó gyerekkorom volt. Kortársam a családban nem volt, de ez nem zavart engem, mert az óvodában és az iskolában is voltak barátaim.
36/38 anonim válasza:
Hugom és köztem 12 év van. Nagyon szeretjük egymást és kialakult az igazi testvér-kapcsolatunk. Én segítem őt, ő segít engem. Mindig számíthatunk egymásra!
37/38 Magyar Milán válasza:
Én és a testvérem között 19 év a korkülönbség.
38/38 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy milyen a viszonyotok?
2022. júl. 5. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!