Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha 8 év korkülönbség van 2...

Ha 8 év korkülönbség van 2 gyerek között akkor milyen a viszonyuk?

Figyelt kérdés
A fiú idősebb a lány meg fiatalabb.

2022. márc. 6. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ mennyi idősek. Köztem és a bátyám között igaz, csak 7 év korkülönbség van, de nekünk nagyon jó a viszonyunk. Kiskorunkban is jó volt, sokat játszott velem. Amikor kamaszodott, de én még kisgyerek voltam, akkor volt egy kis eltávolodás. De én most 22 vagyok, ő meg 29 és nagyon jól kijövünk, bármit elmondanék neki, és mindent meg tudok vele beszélni.
2022. márc. 6. 10:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet jó és lehet rossz, totál független a korkulonbsegtol, q gyerekeken múlik.
2022. márc. 6. 11:02
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

Köztem és húgom közt 7,5-8 év van.

Mindketten lányok vagyunk - én már nőnek számítok:"D.

Egyébként ez szerintem személyiség függő is.

Mi ketten egyformák vagyunk, de különbözőek is.

Külsőre egyáltalán nem hasonlítunk. Belsőre azért talán már hasonlítunk- mindketten makacsok vagyunk időről időre, kicsit szégyenlősek vagyunk, ilyenek.

De én nyugodtabb, visszafogottabb vagyok - legalábbis új környezetben, aki ismer tudja, hogy van, hogy felpörgök, de vissza tudom fogni magam.-,míg húgom kicsivel könnyebben oldódik, hamarabb megtalálja a hangot az emberekkel. Meg még van pár dolog.

Szoktunk is veszekedni hülyeségeken, hiszen ő most kamaszodik,én meg szeretem heccelni😅

Egyébként én szerintem eléggé anyuka szerepet akartam játszani felette,és sikerült is.

Néhány helyzetben sokkal jobban idegeskedek miatta/érte, mint a szüleink😂

Most úgy is érzem egyébként , hogy a következő pár évben nem is akarok gyereket. 😂

2022. márc. 6. 11:23
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Sok múlik a szülőkön.
2022. márc. 6. 11:39
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Nagyban függ attól, mennyire használták ingyen csicskának a szülők a nagyot a kicsi születése után
2022. márc. 6. 11:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
7 év van a barátnőm és a tesója között, csak felnőtt korukban lettek jóban, addig utálták egymást, a tesójának ő csak nyűg volt
2022. márc. 6. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Változó, de én több olyat hallottam, hogy nagyobb korkülönbségnél az idősebb testvért zavarja, ha a szülei babysitternek használják és folyton vigyáznia kell a kicsire.
2022. márc. 6. 15:33
 8/12 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ, hogy nőttek fel
2022. márc. 6. 15:50
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ milyen személyiségüek. Nálunk 6,5 év illetve 7,5 év van lányom és fiaim között lányom a legfiatalabb kisebbik fiam nagyon jóban van húgával ,míg legidősebb fiam nincs olyan szoros kapcsolat.
2022. márc. 6. 15:56
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Csak a kor nem határozza ezt meg millio más dolog is van ami igen.
2022. márc. 7. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!