Nagy korkülönbségénél (10 év felett) hogy fogadtátok a szüleitek bejelentését a kistestvéretek érkezéséről?
Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 22:20
1/17 anonim válasza:
Én örültem neki, és nagyon meglepett.
2/17 anonim válasza:
Meglepődtem de azért örültem is
3/17 anonim válasza:
Imádtam volna (tényleg) ha tizenévesen lehetett volna egy kis öcsikém, vagy húgom. Nem volt testvérem :(
N
4/17 anonim válasza:
Örültem neki és a mai napig örülök, hogy lett egy testvérem. 12,5 év van köztünk.
5/17 anonim válasza:
Csak azért nem örültem volna, mert általában a tinédzser gyereknek kell ilyenkor foglalkoznia a kicsivel és gyakorlatilag nevelnie is. Én a legfiatalabb testvér vagyok a családban, így nekem személyesem nem volt ilyennel dolgom, de sok barátomnál láttam, hogy gyakorlatilag nekik kellett betölteni a szülő szerepet, ők jártak az oviba/bölcsibe, vigyáztak a kölyökre nonstop, csináltak programokat, kb a szoptatáson kívül mindent ők végeztek.
6/17 anonim válasza:
Én egyátalán nem örültem volna, mert nem hiányzik az hogy hajnali 3-kor bőgjön, meg okádjon. Meg a babákért sem vagyok oda.
7/17 anonim válasza:
Meglepődnék, mert anyám elmúlt már 65. De örülnék is!
8/17 anonim válasza:
Gyűlöltem és Gyűlölöm a mai napig. Tönkretették az életem a kis görccsel. Aztán anyám meg vernyogott ammiért 18 évesen elhúztam onnan.
9/17 anonim válasza:
Igaz köztem és az öcsém között csak 8 év van de így is elég sok gondot okozott nekem, nyilván nem az ő hibájából. Nagyon sokat kellett rá vigyáznom, amikor lett először pasim még hozzá is vinnem kellett folyton. Egy szobában voltunk sokáig, szóval az éjszakai hányásokról ne is beszéljünk... Utáltam azt az időszakot, ennek ellenére imádom őt.
10/17 anonim válasza:
utáltam, mert pontosan tudtam hogy a nyakamba sózzák
így is lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!