Akiknél van nagy (10 év+) korkülönbséges párkapcsolat a családban, hogyan vélekedtek erről?
Figyelt kérdés
Milyen rokon, hány év, járás vagy házasság, és miért ez a megítélésének, vagy a családé?2019. máj. 1. 11:09
1/12 anonim válasza:
Kicsit unalmas már a téma, két napja csak ez megy, keresd vissza.
2/12 A kérdező kommentje:
*megítélésetek, véleményetek
2019. máj. 1. 11:35
3/12 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést. A férjem 10 évvel volt idősebb mint én, a lányom férje 11 évvel idősebb. Mi leéltünk 35 évet együtt.
A kutya nem szólt bele. És miért is tette volna?
4/12 anonim válasza:
Ha szeretik egymást, senkinek a véleménye nem érdekel senkit.
És ha nem bunkók az emberek akkor ezt tiszteletben is tartják.
Ajánlom ezt neked is.
5/12 anonim válasza:
Unokatesomek: 16 ev a ffi javara. Mindenki ellenezte kb, igy kozel 10 ev egyuttlet/hazassag utan a lany is kezdi erteni, h miert.
7/12 anonim válasza:
Nővérem férje 16 évvel idősebb, én férjem 8 évvel fiatalabb. Soha senki nem véleményezte. Nálunk a család el és befogadó.
Persze vannak szélsőséges esetek ami nem fér bele, a kor pont nem az.
8/12 anonim válasza:
Férjem 15 évvel idősebb. Annak idején pont a legjobb barátnőm cseszegetett ezzel, mondta a hülye vicceit. Most ha a két pasit egymás mellé állítjuk, az ő 45 évese kriplibb, mint az én 60 évesem. Enyém hozzám fiatalodott, 10 évet simán letagadhatna. (Egyébként senki nem hiszi el, hogy mennyi idős, 45-50 körülinek nézik.) Nyilván ebben a jó genetika, jó testfelépítés is játszik. Agya vág, a memóriája sokszor jobb, mint az enyém. Az meg, hogy a család mit szólt annak idején? Igazából meg se lepődtek, én mindig is a nálam 10-15 évvel idősebbek között éreztem magam jól igazán.
9/12 anonim válasza:
Az unokatesos: azert, mert mar akkor is, mikor osszejottek, egy koraven alkesz volt, most meg meginkabb lepukkant, iszakos, idiota felfogasu, az unokanoverem hozzaoregedett.
10/12 anonim válasza:
Én azt veszem észre hogy ahol a férfi az idősebb akkor mindenki nyal nekik, de ha a nő az idősebb akkor szénné alázzák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!