Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknél van nagy (10 év+)...

Akiknél van nagy (10 év+) korkülönbséges párkapcsolat a családban, hogyan vélekedtek erről?

Figyelt kérdés
Milyen rokon, hány év, járás vagy házasság, és miért ez a megítélésének, vagy a családé?
2019. máj. 1. 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
Kicsit unalmas már a téma, két napja csak ez megy, keresd vissza.
2019. máj. 1. 11:35
 2/12 A kérdező kommentje:
*megítélésetek, véleményetek
2019. máj. 1. 11:35
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Nem igazán értem a kérdést. A férjem 10 évvel volt idősebb mint én, a lányom férje 11 évvel idősebb. Mi leéltünk 35 évet együtt.

A kutya nem szólt bele. És miért is tette volna?

2019. máj. 1. 12:27
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

Ha szeretik egymást, senkinek a véleménye nem érdekel senkit.

És ha nem bunkók az emberek akkor ezt tiszteletben is tartják.

Ajánlom ezt neked is.

2019. máj. 1. 12:27
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Unokatesomek: 16 ev a ffi javara. Mindenki ellenezte kb, igy kozel 10 ev egyuttlet/hazassag utan a lany is kezdi erteni, h miert.
2019. máj. 1. 12:31
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Miért, utolsó?
2019. máj. 1. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Nővérem férje 16 évvel idősebb, én férjem 8 évvel fiatalabb. Soha senki nem véleményezte. Nálunk a család el és befogadó.

Persze vannak szélsőséges esetek ami nem fér bele, a kor pont nem az.

2019. máj. 1. 13:28
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Férjem 15 évvel idősebb. Annak idején pont a legjobb barátnőm cseszegetett ezzel, mondta a hülye vicceit. Most ha a két pasit egymás mellé állítjuk, az ő 45 évese kriplibb, mint az én 60 évesem. Enyém hozzám fiatalodott, 10 évet simán letagadhatna. (Egyébként senki nem hiszi el, hogy mennyi idős, 45-50 körülinek nézik.) Nyilván ebben a jó genetika, jó testfelépítés is játszik. Agya vág, a memóriája sokszor jobb, mint az enyém. Az meg, hogy a család mit szólt annak idején? Igazából meg se lepődtek, én mindig is a nálam 10-15 évvel idősebbek között éreztem magam jól igazán.
2019. máj. 1. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Az unokatesos: azert, mert mar akkor is, mikor osszejottek, egy koraven alkesz volt, most meg meginkabb lepukkant, iszakos, idiota felfogasu, az unokanoverem hozzaoregedett.
2019. máj. 1. 15:16
 10/12 anonim ***** válasza:
36%
Én azt veszem észre hogy ahol a férfi az idősebb akkor mindenki nyal nekik, de ha a nő az idősebb akkor szénné alázzák őket.
2019. máj. 1. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!