Első különköltözés?
A barátommal szeretnénk összeköltözni nagyjából 2 év múlva ha összejön. Mivel mindkettőnknek ez lesz majd az első költözése ezért érdekelne hogy nektek milyen volt? Saját ház hitelből (mivel annyit 2 év alatt nem tudunk összegyűjteni de nem akarunk majd még 30 évesen is a szüleinknél élni) ?? vagy albérlet ?? Hiszen mindkettőért fizetni kell havonta, akkor már inkább a hitel saját lakással nem ?? Hogy éltétek meg az első napokat külön ?? :)
22/L és 24/F
2 év múlva?
Hűha!
Elsőnek mindenképpen albi, hogy lássátok, megy-e együtt. sokkal egyszerűbb onnan szétpakolni mint egy közös házből, ami hitelre van. Egy év albi, aztán majd kiderül.
Szia.
Biztosan nem vennék azonnal közös házat. Sok apró szösszenet csak összeköltözés után fog feltűnni, mivel nem ugyanaz, amikor együtt éltek, és amikor pár napot együtt töltötök.
Én a helyedben fél - 1 évet albérletben laknék vele, aztán meglátjátok.
Nektek elsore albérlet , mig osszecsiszolodtok. Ha minden rendben csak azutan hitel.
Sajat hazba költöztem, kulfoldi munka utan. Utanna 9 evet laktam egyedul. Orultem mint a majom a farkanak, majd aprankent kialakitottam a sajat szokasaimat es elkepzelesemet.
Nekem az utolsó mondatod nagyon fura. Nem a “külön” a lényeg, hanem az “egyűtt”. Az első napokban marhára nem érdekelt senki és semmi, csak az, hogy a férjem velem van.
Egyébként én is azt mondom, először jobb az albérlet, közben már gyűjtögethettek saját házra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!