Jelenleg van munkám, szakmámban helyezkedtem a diplomaszert követően. Jelenleg még egy képzést csinálok, és azt szeretnék szüleim, hogy addig maradjak még itthon.
Például az egyik ismerősöm még az anyjával él, dolgozik, de úgy hogy az anyja kelti fel minden reggel munkába menet 5-kor, és csinálja meg a kávéját stb... 40 éves.
2014. dec. 23. 15:44
2/12 anonim válasza:
Én nagyon-nagyon későn. Jól éreztem magam otthon, jó munkám volt, barátom, minden. Aztán szakítottunk 8 év után, és nem találtam a helyem. Így egy másik városba költöztem 35 évesen. Voltak nehezebb időszakok, de most nagyon jól érzem magam. Csak azt bánom, hogy nem előbb léptem ezt meg. Azóta még jobb a szüleimmel is a kapcsolatom.
N
2014. dec. 23. 15:47
3/12 anonim válasza:
19 éves voltam, de a párom például 27 évesen. Ahogy az élet hozta.:)
2014. dec. 23. 15:48
4/12 anonim válasza:
A 21. szülinapom előtt költöztem össze a párommal, aki azóta már a férjem és gyerekünk is van.
2014. dec. 23. 16:04
5/12 anonim válasza:
25 evesen, epp lediplomaztam, munkam nem volt, de mentem a szerelmem utan!
most 37/N vagyok es azota is egyutt vagyunk.
2014. dec. 23. 16:05
6/12 anonim válasza:
Úgy végleg 36 évesen, de olyan életem volt, hogy mindig költöztem munka miatt és hol otthon éltem évekig, hol nem. De mindig az az otthon volt a biztos pont.
2014. dec. 23. 16:15
7/12 anonim válasza:
Én 18 évesen önállósodtam,suli mellett dolgoztam is.
A férjem diplomaszerzés után is még otthon lakott, 26 évesen költözött külön. Mindenki maga tudja, neki mi a legjobb. Annyit mondott azonban, hogy ha tudja, hogy ilyen jó az önálló, egyedül lakás, már előbb eljött volna otthonról. Felnőtt embernek saját zug kell.
2014. dec. 23. 16:38
8/12 anonim válasza:
24 evesen koltoztem es en imadtam otthon lakni, szoval meg maradtam volna par evig, de ugye ferjez mentem:-)))
2014. dec. 23. 17:19
9/12 anonim válasza:
19 évesen, 6 hónap járás után költöztem össze a párommal, érettségi előtti hetekben, mindketten suliba jártunk akkor és dolgoztunk is (egyidősek vagyunk). Már több, mint 2,5 éve lakunk együtt és eddig minden rendben (ez idő alatt a családjainktól anyagi segítséget nem kaptunk) :)
2014. dec. 24. 13:02
10/12 anonim válasza:
16 evesen koltoztem at nagymamamhoz, teljesen kulon a csaladtol pedig 20 eves korom ota elek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!