Hány évesen költöztetek el otthonról és miért?
És megbántátok hogy elköltöztetek?
(írjatok kort is)
19 évesen, mert eljöttem egyetemre a fővárosba, azóta itt élek.
A barátom 21 évesen költözött el a szüleitől (ő budapesti), mert Bsc után már dolgozott egyből, és nem tartotta már normálisnak, hogy otthon éljen annyi idősen:)
28N, 28F
21 évesen költöztem össze a barátommal. Nem bántam meg, azóta összeházasodtunk. :)
Nekem egy kicsit nehéz volt kijönni apámmal, de a szétköltözés mindent helyretett, nem vagyunk benne túlságosan egymás életterében, így nem öljük egymást.
23,5 voltam majdnem napra pontosan. Sajnos csak fél évvel az egyetem befejezése után találtam munkát, az ország másik felében, úgyhogy vettem egy szakadt opel corsát, lehajtottam a hátsó üléseket, belepakoltam a cuccaimat és költöztem. Egyetemre is messze jártam (200 km), meg utána gyakornoki képzésre (100 km), de akkor még hazajártam, és anyagilag is segített apukám, bár már az egyetem alatt is dolgoztam ezt-azt, főleg diákmunkát.
Egyáltalán nem bántam meg, mentem volna már hamarabb is, apukám akkori feleségével borzasztó rossz volt a viszonyunk, de előbb nem tudtam lépni.
34/N
22 évesen, akkor már 3 éve laktunk ott az azóta már férjemmel, ideje volt, aztán 24 évesen " vissza" mert a teljesen leválasztott hátsó telekre építkeztünk.
Kicsit meglepődtek, mert hirtelen jött és megvoltunk, de ég és föld a teljesen különlakás. Nem bántunk meg semmit.
22 évesen mikor befejeztem a sulit. 21 évesen suli mellett már dolgoztam és gyűjtögettem a pénzt a költözésre. Párommal költöztem össze, lassan 2 éve. Szeptemberben lesz az esküvőnk.
Anyukám azóta se nagyon tudta feldolgozni pláne, hogy bátyám január óta külföldön van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!