Hány évesen költöztetek el otthonról és miért?
És megbántátok hogy elköltöztetek?
(írjatok kort is)
11. vagyok. Hát apukám nem hitte el először, utána láttam, hogy nagyon szomorú, és nem hitte, hogy meg tudok állni a saját lábamon, akkor még a férjemet is utálta, úgyhogy nem volt egyszerű :(
De azóta rendben van minden szerencsére, most azt akarja, hogy költözzünk haza :D
16-os vagyok.Nem,nem bántam meg,nagyon jó volt,és azt hiszem sokkal könnyebb volt így mikor férjhez mentem,hisz a kisujjamban volt már a háztartás vezetés,pénzbeosztás,megtanultam addigra a saját bőrömön,hogy mit hogyan csináljak,hogy könnyebb,okosabb.És persze,mivel nem velük éltem,nem szóltak bele,mikor hová megyek,vagy mit veszek magamnak,ez volt akkor(17 évesen) a legjobb az egészben :)))
41/N
17 es fel voltam. 5 testver kozul a legkisebb es a legcsendesebb, problema mentesebb. Meg gimis voltam de mar utolso eves es a baratnom alberleti szobajaba koltoztem es a diakmunkambol fizettem.
Apukam sokat dolgozott este jart haza es nem tunt fel neki, hogy egy gyerekkel kevesebb van otthon. Anyukam nem mondott semmit mert akkoribban sok problemaja volt a noveremmel.
Nem bantam meg mert azutan lett jo kapcsolatom a szuleimmel es testvereimmel. Most 25 vagyok mar rendes munkam van es bar reszben hitelbol de sajat lakasomban elek es boldog vagyok.
Köszönöm a válaszaitokat!
Látom akkor nem bántátok meg a költözést.:)
Most hol vannak azok, akik az összes kérdést szétoffolják, hogy "miért költöznék el 30 éves korom előtt, ha itthon tudok spórolni, és amúgyis jól kijövök a szüleimmel" meg a "majd 20 év múlva hasonlítsuk össze az életünket, mikor nekem már saját házam lesz"?:D
Már várom őket, de valamiért ennél a kérdésnél csak önálló emberek vannak. Bár...ha belegondolok, az otthon lakók a szüleikkel nyaralnak épp, én meg dolgozom...istenem, mindenben igazuk volt:))
(2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!