Nagy korkülönbségénél (10 év felett) hogy fogadtátok a szüleitek bejelentését a kistestvéretek érkezéséről?
Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 22:20
12/17 anonim válasza:
El sem bírtam hinni, hogy igaz. 10 éves voltam. Életem egyik legboldogabb napja volt. Előtte sajnos elvesztettünk két pici babát, koraszülöttek voltak és betegek, és a húgom viszont erős, egészseges. Azóta is úgy gondolom, hogy csoda történt, és egy csoda is lett a csajszi.
13/17 anonim válasza:
17 éves voltam mikor megszületett az öcsém. Azt mondtam, olyan jó lenne, ha lenne még egy húgom is. 19 voltam, mikor megszületett. Nagyon örültem mindkettőnek.
14/17 anonim válasza:
Nem örültem neki, mert tudtam, hogy a nyakamba sózzák (pipa), egyetemen meg pláne szuper volt úgy tanulni, hogy az a kics hülye folyamatosan bejött volna a szobámba, hiszizett minded szron, akaratos volt, etc.
Most már jó a kapcsolatunk, de amíg olyan 12-13 nem lett, utáltam.
15/17 anonim válasza:
Bár végül nem lett testvérem...
De kb 10 éves koromig nagyon szerettem volna kistesót.
Utánna 13-14 voltam, amikor anyám az akkori férjével nagyon akart gyereket. Akkor puhított engem lelkileg, hogy majd vigyem-hozzam oviba, bölcsibe, stb...akkor kijelentettem, hogy nem nekem szüli, hanem magának.
Azóta a 3.férjével is lombikoltak, de szerencsére nem jött össze a gyerek. (Bár jó párszor a pofámba vágta csak úgy hogy bánja, hogy egy gyereke van és az is ilyen.)
16/17 anonim válasza:
14 voltam, mikor megtudtam, hogy bővűl a család, meglehetősen örültem, hisz mindigis vágytam egy kistestvérre, akire vigyázhatok és megvédhetem ettől az eltorzúlt világtól. Idén lesz 7 éves a kis öcsisajt, de mai napig (sőt talán erősebben, mint az elején) ha meghallom, hogy megpróbáltak fájdalmat okozni neki, robbanok, mint egy bomba. Egy kis boldogságforrás az életemben. ☺️
17/17 anonim válasza:
Én voltam a későn jött gyerek. Nyilván nyűg voltam mindenkinek. Szerintem csoda, hogy épségben felnőttem a sok atrocitás miatt, és sok mindent fel kellett dolgoznom a gyerekkorommal kapcsolatosan az elmúlt 60 év alatt, de aztán az élet bebizonyította a család minden egyes tagjának, hogy jó hogy megszülettem, mert rám biztosan lehet számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!