Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagy korkülönbség mondjuk a...

Nagy korkülönbség mondjuk a 13 év tesvérek között?

Figyelt kérdés

2022. jún. 29. 13:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
97%
En nem vart gyerek voltam, 22 ev van a legnagyobb tesom, es koztem. (18 a kisebb tesom es koztem). Magam 22 eves vagyok, anyunk 65.
2022. jún. 29. 16:38
 22/38 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem hogy köztetek milyen a kapcsolat?

2022. jún. 29. 16:41
 23/38 anonim ***** válasza:
93%
Kozel sem testveri. Szinte apam lehetne. Az egyikkel ritkan beszelek, a masikkal kb havonta egyszer találkozom, ha elmegyek hozzajuk. Es most hogy irtam a valaszt, gondoltam bele abba, hogy a nagyobbik terverem akkor volt annyi idos mint most en, amikor születtem. Ez tok fura azért:)
2022. jún. 29. 16:47
 24/38 A kérdező kommentje:
Amúgy én is hasonlóan vagyok a testvéreimmel.
2022. jún. 29. 16:50
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Az én nővérem is 10 évvel idősebb nálam, ami nem jó!

10 éves voltam, mikor ő elköltözött otthonról és elkezdte az önálló életét!

Amikor én még kicsi voltam, akkor ő már pasizott, bulizott, komolyabb dolgok érdekelték! Nem velem akart játszani általában!

Sajnos, csak azóta kerültem vele szorosabb testvéri viszonyba, mióta meghaltak a szüleink, nagyszüleink az utóbbi évek folyamán.

Azóta hárman(másik, nálam 3 évvel idősebb nővér)minden nap beszélünk Messengeren egy külön nekünk létrehozott csoportban.

2022. jún. 29. 17:06
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Köztünk 14 év van, én vagyok a fiatalabb. Bennem semmi negatív érzés nincs ezzel kapcsolatban… persze nem olyan klasszikus testvéri kapcsolat van köztünk, hiszen mi nem együtt nőttünk fel, nem játszottunk együtt, nem voltak kis közös gyerekkori titkok stb., de ettől függetlenül tök jó a kapcsolatunk. Olyan tini korom környékén lett jobb, mikor már tudtunk több olyan programot szervezni, ami mindkettőnket érdekelte. Szoktunk együtt kirándulni, nyaralni, rendszeresen találkozunk és beszélünk. Mikor gyerek voltam sem voltam ráerőszakolva, hogy vigyázzon rám, foglalkozzon velem stb. (nem is élt otthon), de akkor is voltak közös programjaink. Én inkább élveztem, hogy a tesóm már idősebb és vele csomó helyre elmehetek szülök nélkül kettesben, vagy találkozhattam a barátaival stb., én ezt pozitívumként fogtam fel. Nem vágytam soha fiatalabb tesóra.
2022. jún. 29. 18:15
 27/38 anonim ***** válasza:
93%
Plusz engem sem annyira érdekeltek a korosztályom dolgai, amiket ők néztek, hallgattak stb., a tesómon keresztül viszont csomó más zenéhez, sorozathoz stb. is hozzáfértem vagy megismerhettem őket.
2022. jún. 29. 18:16
 28/38 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk még a 10 év is sok volt. Gyakorlatilag semmit nem csináltunk együtt, mert nem voltak közös pontok az életünkben (a pelenkázom, néha vigyázok rá, ha előzőleg megkértek pipa)

Amikor 9 lett, na akkor kezdtünk közeledni egymás felé, de sohasem leszünk olyan testvérek, mint barátnőm meg a bátyja pl.

2022. jún. 30. 07:17
 29/38 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk is ennyi a korkülönbség. Az volt a vége, hogy anyám engem ingyen gyerekcsősznek nézett, és gyakorlatilag minden nyáron, minden szünetben, volt hogy hétvégére egyedül hagyott a gyerekkel. Egész gimi alatt így ment minden nyár. Hogy nem mehettem sehova, mert hát a tesóra kell vigyázni. Aztán kaptam a beszólogatást anyámtól, hogy miért nem megyek dolgozni. Aztán amikor lett munkám folyamatosan ment a könyörgés, hogy mondjam le, ne menjek be, vigyázzák inkább a gyerekre. Még a szalagavatóm utáni bulira se mehettem el, mert anyámnak céges bulija volt, és nyilván azt nem lehet kihagyni, úgyhogy akkor is én vigyázzak rá. Így egyáltalán nem alakult ki jó kapcsolatom a testvéremmel, pedig nem ő tehet róla. Már elköltöztem, és anyám nem érti mi a bajom. Szerinte ez a normális. Mindegy a lényeg az, hogy miatta nem akarok soha se gyereket. Elég volt a gyereknevelésből ennyi.
2022. jún. 30. 08:19
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak februárban születik kistesója, 22 év korkülönbség lesz köztük. Na az durva, a 13 ahhoz képest semmi :D

Na jó, amúgy a 13 is sok. Ha például 26 éves a nagytesó, már befejezte az egyetemet és dolgozik, eközben a kistesó még tini és általános iskolába jár. Na most ilyen helyzetben milyen közös témák tudnak felmerülni? Mert nem valami sok sajnos.

2022. jún. 30. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!