Ekkora korkülönbséggel, hogyan foglalkozhatnék többet a testvéremmel?
Sziasztok!
A párommal összeköltöztünk egy éve, viszont azóta elég keveset vagyok a testvéremmel aki kissebb nálam 14 évvel. A szüleimtől folyton ezt hallom, hogy a testvérem testvér nélkül nő fel és, hogy többet járhatnék hoza mivel egy városban lakunk.
A pàrommal mindketten dolgozunk, amikor lehetőségünk van meglátogatjuk őket, nincs olyan hêt hogy ne talàlkoznànk, plusz 1x 2-3 hétben elhozom a testvéremet hozzànk amikor vakáció vagy hêtvége van. Viszonylag kicsi az ágyunk, külön nem akar aludni, emiatt is nagyon nehéz az amikor itt alszik és màsnap dolgozni kell menni, mert vagy én vagy a párom alszik a földön.
Én is nagyon sajnálom, hogy nem lehetek többet vele, de nem tehetek róla, hogy ilyen nagy a korkülönbség és arról sem, hogy én már abban a korban vagyok amikor dolgoznom kell ès nem minden délutàn tudok hozzájuk menni.
Szerintetek is kevés ez?
Teljesen rendben van. Ha gonosz akarnék lenni, maguknak csinálták a tesódat is, nem neked :)
Hány éves? Ő is panaszkodik a helyzetre, vagy csak szüleid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!