Mi az ideális korkülönbség testvérek között?
Azt nem tudom mi az ideális, de azt tudom mi nem :)
Köztem és nővérem között 10 év van, ez pedig rengeteg. Teljesen más generáció, nem értjük meg egymást és hiába igyekszünk, nem túl szoros a kapcsolat. Szerintem ekkora korkülömbség már óriási szakadékot képez az egymás közti kommunikációban. Mióta mindketten felnőttünk, saját család stb - akkor kicsit javult a helyzet, de akkor is távolságtartóak maradtunk... kb mint 2 régi jó haver.
2-esnek.
Megcáfolnám amit mondasz, 10 év még lehet ideális. A nővérem és köztem 9 év van és szerintem ez a legjobb benne.
Kiskorunkban valóban nem volt szoros a kapcsolatunk, de ahogy elkezdtem érni, azóta szinte a legjobb barátom, még úgy is, hogy egy másik országban él. Van kitől tanácsot kérnem, aki már érettebben tudja átlátni a dolgot.
Szóval nem, azzal sincs baj, ha nagy két tesó közt a korkülönbség. Lehet tesók közt két év és úgy sem biztos, hogy szoros lesz köztük a kapcsolat, ha teljesen más személyiségek, és lehetnek kb legjobb barátok mint mi, több év különbséggel is.
Ezzel azt szeretném mondani, hogy nincs ideális kor, ide mindenki a tapasztalatait tudja csak leírni, de az meg nem biztosíték. :)
Szerintem ilyen nincs.
A tesók természete ütheti egymást, akárhány évesek, de imádhatják is a másikat akar 1, akár 10 év van köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!