Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség a testvérek között?
Ne legyen lelkiismeret furdalásod.Mivel nem vagy otthon, így nem is fogsz annyira kötődni hozzá.Ha mindig együtt lennétek, az más helyzet.
(morbid, de a te gyereked is lehetne...)
A nagy korkülönbség miatt van, és ez normális. Ha nagyobb lesz, már könnyebb lesz hozzá viszonyulni, könnyebb lesz a szituáció. Ettől nem vagy rossz ember. Azért ha megkérdezik, hány tesód van, kettőt lenne ildomos mondani.
Mi a bátyámmal 6 év korkülönbséggel a legjobb haverok vagyunk. Minél nagyobb a korkülönbség, annál később alakul ki megértő, "baráti" viszony a tesók közt, hiszen ehhez mindkettőnek el kell érnie bizonyos érettséget.
25/N
Én 18 éves vagyok, húgom 13 múlott.. és teljesen jól megértjük egymást :)
DE ha most születne tesóm.. akkor 18 év különbség lenne.. hát nem tudom :S Szerencsére ilyen nem kerülhet szóba.. de nagyon furcsa lenne nekem :S Nem is szeretnék már testvért..
Szerintem totál érthető hogy neked furcsa a helyzet!:)
Sztem olyan 1 és 4 év között... mert akkor hasonló élményeik vannak, hasonló dolgok érdeklik őket... el tudnak beszélgetni az őket érintő dolgokról, mert mindketten átélték őket-divat, szívzűrök (pl. tudom magamról, hogy most, 21 évesen halálra idegelnek a 11-14 évesek kis szerelmi drámái, amikor a többség még gyerekes, és magukat sem ismerik rendesen, nemhogy az érzéseiket... tudjátok, ez a "2 srác is szeretne járni velem, kit válasszak?"-féle dolgok), sulis dolgok (egy egyetemista meg egy középsulis nehezebben beszél ezekről az élményekről, mint két középsulis pl.), érdeklődési kör, játékok stb.
(az más kérdés, hogy a kis korkülönbség sem garancia, mert öcsémmel teljesen távol állunk egy,mástól, pedig csak 1 évvel fiatalabb, mint én)
Amit meg a te sztoridat illeti, ez természetes, hogy kevésbé kötődsz hozzá... az, hogy beismered, hogy mi a helyzet, és te magad rágódsz ezen, az már egy megbecsülendő dolog.
Én 17 vagyok,bátyám 29,de jól megvagyunk:)Ő nagyon gyerekes még bizonyos értelemben,néha még én intem rendre őt:D
Nálunk ez egyáltalán nem probléma:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!