Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az ideális...

Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség a testvérek között?

Figyelt kérdés
Én egy 21 éves fiú vagyok, húgom 5 éves és úgy érzem, nem tudom testvéremnek tekinteni. Aranyos, meg minden, de a másik húgommal, aki 17 éves, sokkal jobb a kapcsolatom, illetve őt érzem a testvéremnek. Nem otthon élek, de mikor hazamegyek, olyan mintha a szomszéd gyereke lenne. Ráadásul nem is hasonlít rám, ő szőke, mi húgommal barnák vagyunk, neki a szeme is kék. Néha, mikor hazamegyek, azt sem tudja hirtelen, hogy ki vagyok. Kissé rosszul érzem magam emiatt, tudom, hogy nem szabadna ilyeneket éreznem vele kapcsolatban, hiszen egy kisgyerekről van szó. Mégis, ha arról van szó, hogy megkérdezik, hány tesóm van, rögtön azt mondom, hogy egy 17 éves húgom. Első kérdésem az lenne, hogy szerintetek emiatt rossz ember vagyok? Másik az, hogy ez a dolog amiatt lehet, hogy hatalmas köztünk a korkülönbség? Más is van ilyen helyzetben?
2011. febr. 11. 12:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 3-5 év:) Apukám és a húga között 23 év korkülönbség van:) A tesója 18 apum 41 és nagyon szereti a tesóját általában a lányának nézik,engem meg a húgának a testvérének:)14L
2011. febr. 12. 09:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Bátyám és köztem 3 év, egész nap nem szólunk egymáshoz, ha sikerül kommunikálni akkor az csak veszekedés lehet.Húgom és köztem 16 év van és úgymond a legjobb barátnőm.
2011. febr. 12. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!