Mi az ideális korkülönbség testvérek között?
Szia!! Két példám van.
1 köztem és hugom között 5 év van ez már túl sok mert egyáltalán nincs meg a közös. Én szoktam engedi 48-bol így játszok vele ha muszáj, de annyira nincs meg a szoros kötelék. Egyébként meg nem vagyunk felnőttek, tehát ez még alakulhat.
2.van egy 1 évvel fiatalabb unokatesom és ez sem jó. Amikor én már sulis voltam ő még ovis. Nem érdekelte az ami engem igen és ez forditva6 is igaz volt.
Amikor én középsulis voltam ő csak nyolcadikos. Megint más volt az érdeklődési kör.
Ahogy előttem is írták mindenkinek más az ideális. + véleményem szerint nem csak a kor de ugye a személyiseg is ezt nagyban befolyásolja így erre konkrét válasz sajnos nincs.
Nővérem és köztem 13 év van, hugom es köztem pedig 2 nőveremmel fél évente beszélek, hugommal volt,hogy összeköltöztünk.
Édesanyámék a bátyjával ikrek, 5perc van köztük szó szerint.
A mai napig 61évesen is néha egymásra akaszkodva tudnak csak működni. Mindketten tarsfüggők, egyedül olyanok mint egy mérgezett egér. Nem találják a helyüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!