Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nincs a felnőtteknek...

Miért nincs a felnőtteknek myároszünet?

Figyelt kérdés
Annyira igazságtalan ez a dolog szeretném ha nővérem velem lenne mint régen minden nyáron. Utálom ezt a buta munkát meg hogy nem lakik már velem egy szobában. Miért nem lehet minden olyan mint régen? Nagyon hiányzik. Ha most össze veszünk este nem békülünk ki mert nem alszik velem. Eddig mindig velem volt nyáron.
2022. jún. 21. 21:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A barátaim nyaralnak mindegyik mert a szüleiknek van nyári szünet és ott van a mamájuk meg a papájuk is. Nekem nincsenek sajnos. Nem mondhatom meg hány éves vagyok mert anyukám nem engedi. Apukám szerint azért van a gyerekeknek nyári szünet mert a tanárokat ki idegelik eleget iskola idő alatt és kell nekik a pihenés hogy bírják meg ,hogy a szülőket büntessék. Szerintem a nyár azért van meg a szünet mert ilyenkor van meleg strand idő és a tanító nénik ekkor a leg fáradtabbak kell nekik a pihenés ami kellene minden felnőttnek hogy ne legyenek idegesek meg szomorúak.
2022. jún. 22. 07:51
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te trollkodsz, ez a kommented elég árulkodó.

Mi az, hogy anyád nem engedi, hogy leírd, hány éves vagy? Ő felügyeli a kérdésedet vagy mi?

2022. jún. 22. 08:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Vagy troll vagy, vagy pedig egy szellemileg igencsak visszamaradott 10 éves.
2022. jún. 22. 08:08
 14/23 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem cuki :D
2022. jún. 22. 08:24
 15/23 A kérdező kommentje:
Anyu bármikor meg nézheti a telefonom és nem vagyok még elég nagy ahhoz hogy használjam ezt az oldalt. De van egy barátnőm aki rendszeresen ír ide ő tanított meg használni. És azt hittem hogy jó ötlet írni.
2022. jún. 22. 08:31
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, 10 évesen nagyon nem jó ötlet ide írni (több nem lehetsz, ha tanító nénikről beszélsz). Nem véletlenül korhatáros az oldal. Nem lesz jó, ha anyád ezt meglátja.
2022. jún. 22. 08:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Büntetésbe fog tenni? El veszi a telefonomat? Nagyon rossz dolgot csináltam?
2022. jún. 22. 08:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt mi nem tudhatjuk, de ha nem trollkodsz, hanem tényleg ilyen kicsi vagy, akkor ne használd az oldalt.
2022. jún. 22. 08:42
 19/23 anonim ***** válasza:
47%

Ha már írsz, legalább az igekötőket tanuld meg használni... annyi előnye azért legyen a dolognak:

- ha az igekötő az ige előtt áll, akkor egybeírjuk, vagyis "elveszi", "megnézheti"...

De amúgy meg troll vagy te, nem gyerek.

2022. jún. 22. 08:43
 20/23 A kérdező kommentje:
Jó el mondom anyunak hogy mit csináltam és remélem nem fog haragudni. Nem szeretem ha haragszik. Mondjuk Petra szülei sem haragszanak pedig tudják.
2022. jún. 22. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!