Miért nincs a felnőtteknek myároszünet?
"Anyu meg apu is dolgozik de azt már meg szoktam."
Megszokod majd azt is, hogy a tesód is dolgozik, sőt, majd te is fogsz.
"El adtam a régi játékaim hogy a tesómnak ne kelljen dolgozni de nem fogadta el e pénzt."
Tesód nyilván szeretne dolgozni, saját keresetet akar, ezt hívják önállósodásnak. Nem maradhat mindig a szülők nyakán.
"Tudom kell a pénz hogy legyen ennivaló meg új ruhák de azt anyu is tud venni."
Viszont lehet, hogy anyudnak jóval könnyebb, ha a tesód magának veszi a ruháit és besegít anyagilag a családnak (ha még veletek lakik).
Ha unalmas a nyár, keress valamilyen elfoglaltságot. Nem csak a tesód létezik, biztos vannak osztálytársaid, barátnőid, akikkel össze tudtok járni, lehet sportolni, hobbival foglalkozni, jókat olvasni stb. Tesóddal is szervezhettek programokat, amikor ráér.
Nem, nem lehet olyan hosszú. Csak gondolj bele, ha mindenki így gondolkodna és megfvalósulna: nyáron nem tudnál utazni, vásárolni, strandra menni, fagyit enni - mert azok is szabadságon lennének, akik mindezt biztosítják, elérhetővé teszik számunkra.
Gondolkodj kicsit!
De javasolnám, hogy keress nyárra te is diákmunkát magadnak (nyilván elmúltál már 16 éves, ha ide írogatsz...). Akkor nem kell a szomszédnénivel lenni (miért is kéne 16+-osan?), nem érsz rá azzal foglalkozni, hogy nincs kéznél a tesód, ráadásul még egy kis zsebpénzt is szerezhetsz magadnak. Tiszta haszon!
Bocs de sztem nagyon függsz a nővéredtől, meg amúgyis ha van rá lehetőség akkor kb 10-11 évesen külön szobában kellene aludni, mert mind2töknek van magánèlete
Szal ez a véleményem
Oké
Ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!