Fiatal felnőttek, ti milyen gyakran beszéltek, találkoztok a szüleitekkel?
Én 100 km-re élek tőlük, havi egyszer meglátogatom őket, és heti egyre szeretném redukálni a telefonálást, nekem ez elég, sőt lehet sok is
30N
28/N a szüleim 100 km-re laknak tőlünk, havi 1szer megyünk haza hozzájuk. Anyuval naponta beszélek, max a hétvégék maradnak ki. Van hogy 1-2 percet, van hogy órákat ez hangulatunktól függ.
A férjem szintén naponta beszél a családjával, ők 30 km-re laknak, hozzájuk hetente kell mennünk, vagy ha nem megyünk ők jönnek.
Részemről elég lenne belőlük is havi 1, de már így is örülök, hogy nem napi 3 telefon meg heti 2 találkozó.
Jaés mindenki a saját családjával telefonál, a másikéval nem, max, ha kihangosítjuk otthon, de az ritka.
Kb. 200 km-re lakik a családom megmaradt része. Évi 2-3 alkalommal találkozunk, havonta-kéthavonta egyszer beszélünk telefonon.
31
30 kmre lakunk. Egy mizu minden rendben üzenet kb naponta van viberen. Hazamenni kb 2 hetente szoktam egy szombatra vagy egy vasárnapi napra.
27/L
50+-os N vagyok, három leánygyermekkel. 8 - 250 km-es távolságban. Napközben szinte minden nap értekezünk messengeren - és túlnyomórészt nem én mászom rájuk... :)))) Hol egy recept, hol egy aktuális hír, probléma - mindig akad, amit megdumálunk.
Fizikai találkozás... A távolabbi lánnyal kb. 3-4 hetente, a másik kettővel teljesen rendszertelenül... Van úgy hogy kétnaponta is összefutunk, de van úgy, hogy 3-4 hétig nem.
1000 km-re lakok a szüleimtől. Anyámmal hetente többször e-mailt váltunk, két hetente videócsetelünk. Apámmal nem levelezünk, ezért vele hetente videócsetelek.
Átlagban évi kétszer megyek haza, akkor találkozunk.
Én közeli kapcsolatban vagyok a szüleimmel, viszont a férjem a saját családjával nem igazán, ő nagyon ritkán és rendszertelenül beszél velük, kb. csak ünnepnapokon. Találkozni is ritkábban találkoznak, nem akar minden alkalommal ellátogatni hozzájuk akkor se, ha Magyarországon vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!