Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon rossz tréfa lenne...

Nagyon rossz tréfa lenne varanggyal megijeszteni a húgomat?

Figyelt kérdés
Gyerekkorunkban sem volt felhőtlen a kapcsolatunk, sőt... Minden a rosszat kereste bennem a hugi. Most felnőttként sem változott ez meg. Állandóan a rosszat keresi bennem, és próbál összeugrasztani másokkal. Hol rólam hazudik egy ismerősömnek olyan dolgot, ami nem fedi a valóságot, hol nekem hazudik az ismerősömről olyat, ami nem fedi a valóságot. Megfigyeltem, hogy fóbiája van a békáktól, szinte retteg tőlük. Arra gondoltam, hogy veszek neki az állatkereskedésben egy hatalmas varangyot. Ráírom egy dobozra, hogy szeretettel Áginak(így hívják), és amikor mit sem sejtve kinyitja, kiugrik belőle egy hatalmas varangy. Ez lenne a visszavágó a sok hazugságért. A varangy nem tudna benne kárt tenni, viszont jól megijedne tőle.

#rágalmazás #varangy #testvéri kapcsolat #Bufonophobia #Ranidaphobia #Rosszindulatú pletykák
2022. máj. 25. 11:59
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
40%
40...én azért értelmesebb vagyok annál mint hogy megoldás helyett tréfát űzzek ami esetleg baleset veszélyes is lehet...
2022. máj. 25. 13:45
 42/48 anonim ***** válasza:
71%
Hát nézd, én betegesen undorodom a mesztelencsigáktól, olyannyira, hogy összehányom magam és utána reszketek és sírok. Ha a húgodnál a varangyok ezt váltják ki akkor, egy elég csúnya bosszú lenne.
2022. máj. 25. 14:08
 43/48 anonim ***** válasza:
7%
Jó ötlet, de te magad rakd a dobozba a varangyot. Amint szemközt hugyoz, már (majdnem) tudsz is nevetni egy jót, nem is kell odaadnod. De mindenképp meséld el a huginak hogy jártál. :)
2022. máj. 26. 00:19
 44/48 anonim ***** válasza:
36%
Egy egészséges fiatal nő nem kap szívrohamot egy ronda béka látványától. Nem szép dolog, de nem is valami nagy szám. Én például a csigákat rühellem és gyakran ijeszgettek is engem velük. Semmi bajom nem lett tőle. Nyugodtan megcsinálhatod, nem ütközik törvénybe.
2022. máj. 26. 02:34
 45/48 A kérdező kommentje:
Engem a bátyàm ijesztgetett gyerekként szellemekkel, és semmi bajom nem lett tőle. Igaz, akkor még gyerekek voltunk. Én 10 voltam, bátyám 18. Ma már nem ijednék meg, mert már felnőttem, és tudom, hogy nem léteznek.
2022. máj. 26. 07:39
 46/48 A kérdező kommentje:
Ma már inkább Gyurcsány és Soros hozná rám a frászt.
2022. máj. 26. 07:47
 47/48 anonim ***** válasza:
80%

,,Ma már inkább Gyurcsány és Soros hozná rám a frászt."

:DDDDDDD

2022. máj. 26. 08:02
 48/48 A kérdező kommentje:
Az Aga az egy dél és közép amerikai varangyfaj. Migráns. Majd megmondom neki, hogy nem veheted el a magyar varangyok munkáját.
2022. máj. 26. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!