Nagyon rossz tréfa lenne varanggyal megijeszteni a húgomat?
Figyelt kérdés
Gyerekkorunkban sem volt felhőtlen a kapcsolatunk, sőt... Minden a rosszat kereste bennem a hugi. Most felnőttként sem változott ez meg. Állandóan a rosszat keresi bennem, és próbál összeugrasztani másokkal. Hol rólam hazudik egy ismerősömnek olyan dolgot, ami nem fedi a valóságot, hol nekem hazudik az ismerősömről olyat, ami nem fedi a valóságot. Megfigyeltem, hogy fóbiája van a békáktól, szinte retteg tőlük. Arra gondoltam, hogy veszek neki az állatkereskedésben egy hatalmas varangyot. Ráírom egy dobozra, hogy szeretettel Áginak(így hívják), és amikor mit sem sejtve kinyitja, kiugrik belőle egy hatalmas varangy. Ez lenne a visszavágó a sok hazugságért. A varangy nem tudna benne kárt tenni, viszont jól megijedne tőle.2022. máj. 25. 11:59
31/48 anonim válasza:
Még viccelni sem szabad?
Nem mivel ha fóbiás szintű a félelem akkor okozhat akár szívrohamot vagy ijedtében nagyobb sérülést is szerezhet pl.elesik és beveri a fejét...megérné ezt neked? Felnőtt létedre gyerekes vagy. Én egy ilyen húzás után tuti megszakítanám veled a kapcsolatot...
32/48 anonim válasza:
Bármi is volt az előzménye hogy ilyen "tréfán" gondolkozz, te se lennél jobb és ha még komolyabb baja is származik belőle akkor te leszel rosszabb...Felnőttként gondolkozhatnál értelmesebben és nem ilyen gyerekes módon oldani meg problémákat...
33/48 anonim válasza:
De miért egy rossz, lehet, hogy veszélyes viccel reagálnál egy rossz kapcsolatra? 1. Beszéld meg vele a problémát, állj bele a konfliktusba! 2. Szakítsd meg vele a kapcsolatot! Válassz egy normális, felnőtt megoldást!
34/48 anonim válasza:
Míg nem írtad le hogy 28 vagy...azt hittem valami 16-17 éves tini.
35/48 anonim válasza:
Egyik haverom tréfából megakarta ijeszteni a húgát pont hasonló volt az eset kivéve, hogy ő megtette és a húga szívta a rövidebbet. Neki a gyíkoktól volt fóbiája de rettegés szintűen, voltak kirándulni és egy olyan helyen voltak ahol több gyík is volt szabadon. Na a haver megfogott egyet és a húg vállára tette, az meg úgy pánikrohamot kapott, hogy össze vissza kapkodott, majd megbotlott és leesett a dombról majd szépen kiment a bokája,meg lehorzsolta a fél karját, szép sebes lett...Szerencsére nem történt nagy baj de lehetett volna, mert majdnem egy nagyobb kőbe verte volna a fejét ha pár centivel esett volna odébb...Megér neked ennyit a tréfád? Nagyobb gondot okozhatnál mint ami az ok a tréfára...Nem minden esetben lenne baleset de nem zárható ki...
36/48 anonim válasza:
35. Na igen... egy ilyen marhaságból könnyen lehet gondatlanságból okozott halálos testi sértés....
39/48 anonim válasza:
felnőtt létére igen csak gyerekes és tudhatná hogy ha fóbia akkor tudné kéne milyen erősségű..kíváncsi vagyok hogy ha a kérdezőnek lenne valami fóbiája és valaki azzal akarna tréfálni hogy reagálna...
40/48 anonim válasza:
Még szerencse, hogy te nagyon felnőtt és kedves-aranyos vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!