Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon rossz tréfa lenne...

Nagyon rossz tréfa lenne varanggyal megijeszteni a húgomat?

Figyelt kérdés
Gyerekkorunkban sem volt felhőtlen a kapcsolatunk, sőt... Minden a rosszat kereste bennem a hugi. Most felnőttként sem változott ez meg. Állandóan a rosszat keresi bennem, és próbál összeugrasztani másokkal. Hol rólam hazudik egy ismerősömnek olyan dolgot, ami nem fedi a valóságot, hol nekem hazudik az ismerősömről olyat, ami nem fedi a valóságot. Megfigyeltem, hogy fóbiája van a békáktól, szinte retteg tőlük. Arra gondoltam, hogy veszek neki az állatkereskedésben egy hatalmas varangyot. Ráírom egy dobozra, hogy szeretettel Áginak(így hívják), és amikor mit sem sejtve kinyitja, kiugrik belőle egy hatalmas varangy. Ez lenne a visszavágó a sok hazugságért. A varangy nem tudna benne kárt tenni, viszont jól megijedne tőle.

#rágalmazás #varangy #testvéri kapcsolat #Bufonophobia #Ranidaphobia #Rosszindulatú pletykák
2022. máj. 25. 11:59
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
94%
EGy 28éves, aki kb. egy 8éves értelmi színvonalán van...? :-DDD
2022. máj. 25. 12:11
 12/48 anonim ***** válasza:
90%
Minek laksz meg otthon? 28 eves vagy, oda mesz, ahova akarsz. Huzz el onnan es megoldodik minden.
2022. máj. 25. 12:13
 13/48 anonim ***** válasza:
94%

Te idióta! Nem az állat tesz benne kárt, hanem konkrétan te, ha mondjuk ijedtében szívrohamot kap és meghal. Netán ijedtében hátraugrik, elesik és szétcsapja a fejét az asztal sarkában és meghal. Tudod, hogy börtönbe is kerülhetsz miatta? Pl. ez is nevezhető gondatlanságból elkövetett emberölésnek. (azt csak mellékesen említem, hogy a békát egy dobozba zárni meg állatkínzás)

Ha ennyire ostoba vagy, téged gondnokság alá kéne helyeztetni, sürgősen. Közveszélyes vagy.

2022. máj. 25. 12:14
 14/48 A kérdező kommentje:
Miért apám is egyszer viccből mutatott a kezében egy Gabonasiklót egy ismerősének, aki nő volt, a barátját pedig a horgász parton ijesztette meg egy nagy Tavi békával. Vicces volt. Akkor még gyerek voltam. Az a vicces ebben, hogy ezek az állatok nem tudnak bántani, mégis úgy félnek tőlük egyesek, mintha Oroszlán, Krokodil, vagy Anakonda lenne😄 Talán az a 25 éves nő nem vicces, aki ilyen kis ártalmatlan állatkáktól retteg?
2022. máj. 25. 12:16
 15/48 anonim ***** válasza:
92%
Még gyerekkoromban is megértették a többiek, hogy én halálosan félek a békáktól, nem is ijesztgettek vele soha, pedig ők szerették fogdosni őket. Neked meg felnőtt létedre ennyi eszed van.
2022. máj. 25. 12:18
 16/48 anonim ***** válasza:
94%
Ja, hogy apád se százas. Kezdem érteni a húgodnak mi baja van veled. Jogosan..
 17/48 A kérdező kommentje:
Egyébként van saját lakásom. Nem mondtam, hogy otthon lakok. De hétvégén összejön a család
 18/48 anonim ***** válasza:
93%
Te Szellemi toprogy.... Te nézzék utána. A fobia szó jelentésének.
 19/48 anonim ***** válasza:
93%
Oké, infantilis vagy. Belegondoltál, hogy a húgodnak igaza lehet veled kapcsolatban?
2022. máj. 25. 12:19
 20/48 anonim ***** válasza:
22%
😂😂😂 Hát ez jó. Nekem tetszik
2022. máj. 25. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!