Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon rossz tréfa lenne...

Nagyon rossz tréfa lenne varanggyal megijeszteni a húgomat?

Figyelt kérdés
Gyerekkorunkban sem volt felhőtlen a kapcsolatunk, sőt... Minden a rosszat kereste bennem a hugi. Most felnőttként sem változott ez meg. Állandóan a rosszat keresi bennem, és próbál összeugrasztani másokkal. Hol rólam hazudik egy ismerősömnek olyan dolgot, ami nem fedi a valóságot, hol nekem hazudik az ismerősömről olyat, ami nem fedi a valóságot. Megfigyeltem, hogy fóbiája van a békáktól, szinte retteg tőlük. Arra gondoltam, hogy veszek neki az állatkereskedésben egy hatalmas varangyot. Ráírom egy dobozra, hogy szeretettel Áginak(így hívják), és amikor mit sem sejtve kinyitja, kiugrik belőle egy hatalmas varangy. Ez lenne a visszavágó a sok hazugságért. A varangy nem tudna benne kárt tenni, viszont jól megijedne tőle.

#rágalmazás #varangy #testvéri kapcsolat #Bufonophobia #Ranidaphobia #Rosszindulatú pletykák
2022. máj. 25. 11:59
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
93%
#14: Na, akkor legalább már tudjuk, hogy örökölted ezt az IQ-t és szellemi színvonalat... :-D
2022. máj. 25. 12:22
 22/48 anonim ***** válasza:
93%
Üdvözletét küldi a szívritmuszavar, szívroham, és egyéb halálos kimenetelű dolgok, amikor ilyen szarokkal akarod ijesztegeted a hugodat, szimpla sértettségből. Ahogy az előttem lévők is írták, kezeltesd magad, mert nem vagy normális.
2022. máj. 25. 12:22
 23/48 anonim ***** válasza:
93%
És miután ezt a remek tréfát megcsináltad, mihez kezdesz szegény Brekkenccsel?
2022. máj. 25. 12:28
 24/48 A kérdező kommentje:
Semmi rosszat. Veszek neki egy terráriumot, kaját, nem a békával van bajom, csak a húgommal.
2022. máj. 25. 12:36
 25/48 anonim ***** válasza:
93%
Hát ez nem fogyatékos barát verzió lesz, de próbáltatok beszélgetni?
2022. máj. 25. 12:42
 26/48 anonim ***** válasza:
92%
Úgy tudom, a varangy védett állat, állatkereskedésben nem lehet kapni. Ha befogsz egyet, fizethezsz természezkárosításért, pl ha a nővéred feljelent. Egy ilyen húzás után 100%-ban megszakítanám veled a kapcsolatot a nővéred helyében.
2022. máj. 25. 12:42
 27/48 anonim ***** válasza:
88%
Te pszichopata vagy amúgy? Vagy mi bajod van? Úgy is megijedhet, hogy reflexes szív megállása lehet!! Gondolkozz.
2022. máj. 25. 12:45
 28/48 anonim ***** válasza:
92%

28 évesen így oldod meg a problémáidat?

A munkahelyeden mit csinálsz, ha nem tetszik valami? Meghúzod a munkatársad vagy a főnököd haját? :D Vagy a párkapcsolatodban?

2022. máj. 25. 12:45
 29/48 anonim ***** válasza:
87%
Tiszta ovis szint.
2022. máj. 25. 12:51
 30/48 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatomban jól elvagyunk. Hasonlóan gondolkodunk a világról, hasonló a munkakörünk is. A cégnél a többi alkalmazottal sincs bajom, meg a főnökömmel sem. Természetesen megbeszéljük a dolgokat. Egyébként nem fogom megcsinálni a tréfát, én vagyok az a húgommal való kapcsolatunkban, aki mindig nyel, törekszik a békére. Rajtakaptam a hazugságon múltkor is, nem olvastam be neki, mert kerülöm a konfliktusokat. Egyébként pedig állatkereskedésben nem magyar varangyokat árulnak, így nem számít természet károsításnak. Aga varangy tudtommal nem él Magyarországon. Még viccelni sem szabad?
2022. máj. 25. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!