Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Hogyan lehet ezt felelősségteljesen kezelni?

Figyelt kérdés
A húgom 19 éves, még otthon él, mert a nevelőanyám nem engedi el. Eléggé szorongó típus, és régebben is volt depressziós, meg zaklatott, amiben nyilván nagy szerepet játszott az anyja viselkedése, mindenben korlátozza őt, és eléggé manipulatív. Majd apu halála után kb teljesen bekattant az anyja, és napi szinten veszekszenek. Ma a húgom feljött hozzám, láttam hogy feszült, bejött és letett egy doboz gyógyszert az asztalra. Egy vényköteles nyugtató volt (utána néztem), nem tudom hogy szerezte. Megkért hogy tűntessem el, mert ha nem teszem, megint beveszi, de már nem akarja, és sírva kérte hogy segítsek. Ilyenkor mit lehet csinálni? Hogy kezeljem ezt jól? A húgom gyógyszerfüggő? Hogy nem vettem észre? Orvoshoz vigyem, vagy pszichológushoz? 23F (elnézést hogy kicsit zavaros a szöveg, elég ideges vagyok emiatt…)

2022. márc. 26. 17:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
7%
Ja amúgy biztos hogy örülni fog a két lány egy őrjöngő drogosnak. Gondolom a kis család is járna oda.
2022. márc. 30. 06:55
 22/26 anonim ***** válasza:
32%
ki beszélt őrjöngő drogosról?? Sőt drogosról? Azért egy gyógyszerfüggő, meg egy drogos nem ugyanaz a kategória.
2022. márc. 30. 12:13
 23/26 anonim ***** válasza:
34%
Azért egy gyógyszerfüggő (főleg, hogy pont a nyugtatóra van ráfüggve) nem egy drogos szint...
2022. márc. 30. 12:22
 24/26 anonim ***** válasza:
7%
Oké. Akkor csak gyogyszerfuggő akkor nincsen baj....
2022. márc. 30. 13:10
 25/26 anonim ***** válasza:
81%
Ki mondta hogy nincs baj? De egy erőszakos függő, meg egy gyógyszerfüggő- akit csak egész életében bántott a saját anyja, nem ugyanaz. Ezt kéne felfogni.
2022. márc. 30. 14:35
 26/26 anonim ***** válasza:
59%
Jó akkor fogadd el.
2022. márc. 30. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!