Nem tudok így felelősségteljes döntést hozni?
A helyzet az, hogy a váláson gondolkozok, mert már hónapok óta csak szenvedés az életünk, próbáljuk helyrehozni, de már nem megy. Én nem akarom, külön akarok élni a fiammal, mert ennek így nincs értelme.
Viszont! Félek, hogy ebben a döntésemben nagyon nagy szerepet játszik az, hogy beleszerettem valaki másba. Vele nem lehet semmi sem, még akkor sem, ha én elválok, mert attól ő még családos ember marad. Szóval tudom, hogy hiába leszek én szabad, ő sosem lesz az enyém. Mégis, ennek ellenére is úgy gondolom, hogy jobb nekem egyedül (mármint a fiammal, férfi nélkül), mint a mostani helyzetemben.
Talán ha nem lenne ez a férfi a képben, akkor máshogy látnám a helyzetet? Hogy döntsek felelősséggel úgy, ha nem vagyok biztos abban, hogy ha kiszeretnék belőle valahogy, akkor nem-e jobban el tudnám viselni a házasságommal járó feszültséget?
Csak sajnos nem megy a felejtés már másfél éve!
Mivel beleszerettél egy másik férfibe, máshogy látod a férjed is. Ha ez nem így lenne, elképzelhető, hogy más lenne a helyzet (persze ez függ a problémák nagyságától, súlyosságától).
Hónapokig tartó hullámvölgyek minden kapcsolatban lehetnek.
Milyen problémáitok vannak? Talán így könnyebb lenne tanácsot adni.
Óh,hát probléma, mint a tenger, és jóval azelőtt kezdődtek, mint ahogy ez az érzés kialakult bennem, ez inkább már a következmény, nem az okozat.
Főleg anyagi és bizalmi jellegű gondok vannak, hazudozások, eltitkolt tartozások, felelőtlen döntések sorozata, és mindezek elég erőteljesen kihatnak az érzéseimre. Sok mindent nem tudok megbocsátani, de elfelejteni meg főleg nem.
Igen, így más a helyzet.
Én nem valószínű, h meg tudnék bízni benne, úgy pedig nincs értelme egy házasságnak/kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!