Fontos lépés előtt állunk, a párom meg halogatja a döntést, hogyan sűrgessem?
Fontos döntés(ek) előtt állunk, mint eljegyzés, összeköltözés, munkavállalás stb. Ez mind-mind júniustól arrafele. Közbe jött valami, ami miatt minden 180 fokos fordulatot vett, mindent újra át kell gondolnunk. 3 éve távkapcsolatban élünk, egyébként 4,5 éve vagyunk együtt. A döntés az összeköltözést is nagyban nehezíti...
A párom ül nyugodtan, szerinte ne stresszelkek, "megoldjuk". De már alig 2 hónap van dönteni, a páromnak meg ráér...
Nekem az egész életem borul, minden eddigi elképzelésem ettől a döntéstől függ...persze a párom élete is e szerint alakul, de a döntés "miattam" van.
Hogyan sűrgessem, vagy hogyan siettesem a döntés meghozatalát, ha még nem tudjuk igazán mi legyen...
Igazából ha ennyire problémás egy döntés ,akkor feldobok egy érmét. Lehet nem a legjobb opció jön ki, de ha mondjuk fej jön ki és rájövök, hogy írás, akkor tudom, hogy az írás a nyerő.
Ilyen együgyű türkökkel élek magammal szemben. :)
Utolsó! Én is ugyan így csináltam régebben!! :D Csak én 2 egyforma kis cetlire írtam egy I és egy N betűt. Összehajtottam egyformára, a markomban összeráztam, feldobtam és már a levegőben kinéztem egyiket. Aztán ugyan úgy csináltam, mint Te. :)
Kérdező!
Ha ennyire különböznek a vágyaitok, vagy azok beteljesítésének sürgőssége, akkor érdemes lenne leülni beszélgetni...lehet nem egyfelé haladtok ebben a kapcsolatban, ennek pedig hamar ki kell derülnie.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!