Hoztam egy nagyon fájdalmas döntést, tényleg jobb lesz így?
úgy érzem bele halok! Hinni akarom h jobb lesz így,de úgy érzem meghalok,hihetetlenül fáj.
Szakitottam a barátommal,mert úgy éreztem vagyis ez is az igazság h csak én akarom eröltetni a kapcsolatunkat. Történtek dolgok amik miatt elvesztettem a bizalmam iránta(nem megcsalás),és azt láttam h nem is törekszik h visszaszerezze. A kapcsolatunk se volt a legjobb mostanában,de azt hittem h ő is akarja h helyrehozzuk. Fáj beismerni de csak én eröltettem,én akartam h müködjön.
A bizalom hiánya,és az h nem éreztem h szeretne h fontos lennék miatt,ma szakitottam. Mivel személyesen nem tudtunk volna találkozni,üzenezben tettem meg. Leirtam mit érzek és h szerintem ez nem fog menni... Arra kértem h ne irjon h ne keressen többet.
közbe meg azért sirok és teménykedek h ne hallgasson rám,h bár csak ne lenne igazam és tényleg szeretne h nem akarná feladni a kapcsolatunkaz,h zegyen vmit bármit h legyen vége... És nagyon fáj h tudom h ennyiben hagyja... Nem fog többet keresni.. mert nem akar,nem szeret. :'(
Ugyan így voltam,ugyan így.aztán egyszer betelt a pohár és elküldtem a francba a srácot ...nekem is hiányzott,szörnyű volt.aztán jobb lett!egyre jobb.annyira jó h utána azon 'nevettem' h én miatta sírtam!
Fel a fejjel!
Ha kibeszélnéd magadból írj nyugodtan privátban!
Kitartást!
21L
Annyira fáj :( néha arra gondolok hiba volt szakitanom,ha jobban akartam volna akkor lehetbhelyre tudtuk volna hozni...
De azt látom h ő ebbe beletörödik,akkor nyilván jobb neki igy :( és én mégis reménykedek h hátha mégse akarja h ezblegyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!