Jobb oldalon fura nyomásérzés a bordák alatt volt valakinek? Olyan nem fájdalmas hanem furcsa. 26hkm
Szia.
Én ha ülök,és éppen mozog,akkor folyamatosan a bordáimnál érzem őt,néha majdnem csiklandós is,néha viszont meg-megtalálna éppen egy ideget :/
27 hkm
Akkor pedig csak arra tudok gondolni,hogy mivel nő a méhed és egyre fentebb kerül a méhed teteje nyomja a bordáidat.
2-es voltam.
Biztos hogy ő az:)
Nekem faros a babám,a feje nyomja a bordáimat és kb akkor kezdte mint neked.
Voltam uh-n,akkor derült ki hogy ott fennt van a feje:)
Ez az érzés mára már elviselhetetlenné vált,mert már nem jó,hanem fájdalmas....Ha ülök akkoris fáj,de ha fekszek akkoris,eddig oldalt volt jó feküdni,most már ugy se jó:(
Még mindig faros a kisasszony,tehát a feje egyre nagyobb és még mindig a bordáimat kinozza:)
Már most kedveskedik:D
34hkm
Jó így már megnyugodtam, csak olyan szinten parázós vagyok, hogyha valami furit észlelek, akkor képes vagyok elővenni minden leletemet és tüzetesen újra és újra átnézni. :S
Ilyen ez a pánikbetegség :(
Én nem vagyok pánikbeteg,de én is képes vagyok böngészni,ami nem jó ám:S
De én is parázok mindentől,nehogy baja legyen a babának:)
34hkm
Na akkor úgy látom nem vagyok ezzel egyedül :)
Lehet már beképzelem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!