Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Furcsa bizsergős érzés? 27hkm

Furcsa bizsergős érzés? 27hkm

Figyelt kérdés
27 hetes kismama vagyok és pár hete érzem, hogy vagy a jobb vagy a bal oldalon a mellem alatti részen egy sávban bizsergő érzést érzek, mintha az ottani izmom vagy nem tudom mim húzodna. Többször érzem ezt inkább a bal oldalon a szivem tájékán, ezért biztos nem a babám az, mert oda még ,,nem ér fel"! Nektek is volt már ilyen? Mi lehet ez?
2012. dec. 25. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Te vagy az első, akiről tudok, hogy szintén érez ilyet! Mindenki hülyének néz ha ezt mondom.:D

Nekem is kb.ilyenkor kezdődött ez a dolog enyhe bizsergéssel, érzéketlenséggel azon a tájékon, most 33hetes múltam és még mindig ez van, sőt egyre rosszabb. Vannak napok, amikor jobb, sőt alig érzem, de van amikor már a sírás kerülget tőle. Szerintem a baba nyomhat valami ideget, másra nemtudok tippelni. :/

2012. dec. 25. 17:30
 2/7 A kérdező kommentje:
nagyon kellemetlen tud lenni. Általában akkor jelentkezik ez az érzés ha ülök főleg nem hátra dölve, hanem csak úgy! Igen és olyan mintha érzéketlen lenne akkor az a rész! Zsibbadt vagy nem tudom! Lehet tényleg a baba nyomhat valami ideget! Előbb is volt ilyen ülés közben, de most fekszem és semmi! Írjál még hogy egyeztessünk, hogy tényleg ugyanazt érezzük-e?
2012. dec. 25. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom én is.Nekem a 30. hét óta van ez a bizsergő érzés a bal oldalon,a mellem alatt,a szivem körül.

Nekem azt mondta a dokim,hogy emiatt nem kell aggódnom,ez normális,csak a baba nyom olyakor egy ideget,de semmi baj vele.Ugyhogy nem aggódom emiatt.Rossz,és kellemetlen,de hát a babáért mindent! :)

Boldog karácsonyt!

37+3 hkm

2012. dec. 25. 19:36
 4/7 A kérdező kommentje:
és kb naponta hányszor érzitek ezt? De jó hogy nem csak nekem van ilyen. :) már azt hittem ez valami egyedi dolog! :) nektek is boldog karácsonyt! :)
2012. dec. 25. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát én szinte folyamatosan érzem. Csak akkor nem, ha hanyatt fekszem, de az meg kényelmetlen mert nehéz már a baba. Legintenzívebben pedig akkor, ha nagyon megerőltetem magam /pl.házimunka/, ha sokat eszem, és ahogy te is írtad, ha úgy ülök!

:( már úgy vagyok vele, hogy ezt a pár hetet már féllábon is kibírom, dehát azért nehéz!

Nektek is boldog karácsonyt és egészséges kisbabát! :)

2012. dec. 25. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, és nekem a jobb oldalt fáj/bizsereg+középen, nem a bal! A bal sosem fáj.
2012. dec. 25. 21:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok! :D
2012. dec. 27. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!