Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jósló ilyen sűrűn jelent...

Jósló ilyen sűrűn jelent valamit? A hasszurkálás a méhösszehúzódásokat jelzik? A bizsergő érzés az mi?

Figyelt kérdés

Bocsi, hogy több kérdést tettem fel egyszerre!

Vasárnap óta érzek jósló fájásokat, de van, hogy 1 perc se- vagy éppen 1 perc telik el kettő között. Egy órán belül olyan 3 max. 4 jóslóm van, egy nap folyamán pedig még nem sokszor fordul elő.

A szurkálgatás az ami a legkorábban jelentkezett. Ez a méhösszehúzódásokat jelzi? De mikor az NST vizsgálaton a gép jelez hasonlót, akkor nem érzékeltem ezt.

Pár napja van ilyen bizsergő érzés is. Ami úgy átkúszik a pocim alján, vagy annak egy részén. Ez mi, minek a jele?

38 hkm

2012. dec. 19. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem amikor erosodtek a josloim, ra 2 napra megszultem. A joslok ennyi idos terhesen teljesen normalisak!
2012. dec. 19. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:

1-2 hete én is így vagyok mint te, nem tudom mit jelent, de nekem még nem hozott sajna babát :( ráadásul még zárt is vagyok pedig mennék már

kitartás

39+1 hkm

2012. dec. 19. 17:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy normális már a jósló fájás, csak hogy ilyen sűrűn van- az lepett meg.
2012. dec. 19. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!