Milyen erzes amikor jon a fajas, gondolom, h nem jo, de megis? Mit ereztek? Szur feszul? Es kb meddig, masadpercekig? Percekig? Koszonm elore is!
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 18:54
2/8 anonim válasza:
Erős mensesgörcsre hasonlít, de nem folyamatos, hanem fokozatosan erősödik fel és oldódik. A jóslók ideje változó, nekem inkább hosszabbak voltak azután a rendszeresek már kb. 1-2 percig tartottak, ha a gyengébb részét is beleveszem.
3/8 anonim válasza:
Szia! Nekem egyáltalán nem a menstruációs görcsre hasonlított,nagyon leírni sem tudom,egyszerre az egész hasam kőkemény volt,a derekam mintha el akarták volna törni,és nem is tudom,mihez hasonlítani,nagyon erős fájdalom volt. Egészen más,mint a jóslók,előtte én is rengeteget jóslóztam,azt hittem össze fogom keverni a szüléssel,na az igazi fájásnál már az elsőnél tudtam,hogy ez már az! Minden fájásnak van egy tetőpontja,amikor a legerősebb,tehát érzed,hogy jön a fájás,majd nagyon nagyon elviselhetetlenül fáj,és utána meg érzed,hogy múlik el.Egy fájás kb.egy percig tart.
4/8 anonim válasza:
Nagyon erős menszesz görcs, de nekem úgy volt, hogy elkezdődött majd kicsit enyhült és megint erősödött, majd csak ezután állt le. Szerencsére csak 3 órát kellett vajúdnom. Többet ki sem bírtam volna, pedig
5/8 anonim válasza:
bocs, elküldte. Tehát messze voltam a végétől.
6/8 anonim válasza:
Nekem olyan volt mint egy nagyo erős menstruációs görcs,az egész testem befeszült tőle. Kb fél percig tartott sztem,de mire kihevertem jött az újabb. 3 perces fájásokkal 11 órát vajúdtam.
2 hetes kislány anyukája.
7/8 anonim válasza:
Nekem is olyan érzés volt, mintha valaki el akarná törni a derekamat. 14 órás volt a vajúdás, de az utolsó órákban már nagyon kevés idő telik el 2 fájás között. Amúgy tök leírhatatlan, hogy milyen érzés, nem kellemes, de a végeredmény a világ legnagyobb csodája!!:-)
8/8 anonim válasza:
Nekem is menszesz szerű görcs volt, de tényleg nagyon erős, egyszerűen nem tudtam,hogyan helyezkedjek,mit csináljak mikor jött a fájás, csak jajgattam. :) Nekem kb 30-40 mp--ig tartott egy, de 2 percenként jöttek már a végén, az már tényleg nem volt vicces... De meglett a fiam, pedig azt hittem,hogy meghalok az egyik fájás közben, ő meg bentmarad! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!