8,5 hós babám állandóan rázza a fejét (mintha azt mutatná nem). Ugye nincs valami idegrendszeri gond vele? Néha percekig csinálja.
Először konzultálj orvossal, és csak utána jőjjön a rémület, ha valóban gond van vele.
Ebben a korban fedezik fel saját magukat, és a szűkebb környezetet, mindent csinálnak, de az nem jelenti azt, hogy ez miatt idegeskedned kellene. Ha furcsának találod a viselkedését, vidd orvoshoz, hogy megnézhesse, de szerintem csak játszik. Figyeld néhány napig fokozottabban, akad -e esetleg még valami a viselkedésében, ami arra utalna, hogy baj van. És nyugodj meg, próbáld objektiven megitélni a helyzetet!
Szia!
Szerintem nincs baja! Az én lányomnak is szokása volt, még néha most is az. Szórakozásképp csinálják. És persze nevetnek is rajta. :) Eleinte én is azt hittem, baj van. Nekem az etetőszékben csinálta folyton. Nem is evett. Aztán rájöttem, h azért épp abban rázta a fejét, mert jó párnázott, és tudta, h kedvére teheti, nem üti meg magát. Na, azóta a hintában eszünk. :)
Szóval néha még most is rázza, de tutira csak a buli kedvéért, főleg hogy ő a társaság középpontja. :)
Remélem megnyugodtál kicsit...:)
1éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!