Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 8 hónapos babám ügyesen...

A 8 hónapos babám ügyesen áll, akár percekig is megkapaszkodva. Mikor kell cipőt adni a lábára?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:

az enyém is ennyi idős volt, és kapott is egy puhatalpú kiscipőt.

noj

2010. febr. 17. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor kell rá cipőt adni ha már jár, addig jó a csúszásgátlós talpú zokni, sőt inkább az ajánlott a talp egészségének érdekében.
2010. febr. 17. 14:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmilyen cipöt nem kell ráadni. Elég egy vastagabb zokni. Cipö csak akkor kell,ha már az utcán is járni fog,de otthon akkor se kell,csak utcára. Te otthon cipöben vagy? Ugye nem. Nekik káros a cipö,mert a lábizmait akadályozza a fejlödésben.
2010. febr. 17. 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem egy puhatalpú kiscipő nem fog ártani. az enyém sokkal stabilabban jár-kel benne, mint egy sima csúszásgátlós zokniban, mivel ennek az egész talpfelülete egy nagy csúszásgátló. persze jó a zokni is, nem azt mondom, csak szerintem egy puhatalpú simán elférhet rajta.

az enyém nagyon szereti, ez nem tud lecsúszni a lábáról, sose akarja levenni, és ha véletlenül nem adom rá, megkeresi, és ütögeti a talpához "titő titő" felkiáltással. szereti.

noj

2010. febr. 17. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:

ja, és én is mamuszban vagyok itthon!

noj

2010. febr. 17. 14:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A csúszásgátlós talpú zokni eszembe sem jutott! Köszönöm a tippet!!!

2010. febr. 17. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnőm meg a dokinőtől is kérdeztem, hogy kell e cipő és azt mondták, hogy vegyek neki egy Siesta szandit bentre, mert az tartja a bokáját és mert csak.

Én vettem azóta is hordja, de kezdek aggódni, mert valaki azt mondja hogy nagyon fontos, de vannak akik csak a zoknit javasolják. Ahány doki meg védőnő annyi szokás?

2010. febr. 17. 15:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2010. febr. 17. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!