A 8 hónapos babám ügyesen áll, akár percekig is megkapaszkodva. Mikor kell cipőt adni a lábára?
az enyém is ennyi idős volt, és kapott is egy puhatalpú kiscipőt.
noj
szerintem egy puhatalpú kiscipő nem fog ártani. az enyém sokkal stabilabban jár-kel benne, mint egy sima csúszásgátlós zokniban, mivel ennek az egész talpfelülete egy nagy csúszásgátló. persze jó a zokni is, nem azt mondom, csak szerintem egy puhatalpú simán elférhet rajta.
az enyém nagyon szereti, ez nem tud lecsúszni a lábáról, sose akarja levenni, és ha véletlenül nem adom rá, megkeresi, és ütögeti a talpához "titő titő" felkiáltással. szereti.
noj
ja, és én is mamuszban vagyok itthon!
noj
Köszönöm a válaszokat!
A csúszásgátlós talpú zokni eszembe sem jutott! Köszönöm a tippet!!!
Nekem a védőnőm meg a dokinőtől is kérdeztem, hogy kell e cipő és azt mondták, hogy vegyek neki egy Siesta szandit bentre, mert az tartja a bokáját és mert csak.
Én vettem azóta is hordja, de kezdek aggódni, mert valaki azt mondja hogy nagyon fontos, de vannak akik csak a zoknit javasolják. Ahány doki meg védőnő annyi szokás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!