Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ennyire elfogyott a türelme?

Ennyire elfogyott a türelme?

Figyelt kérdés
Tesóm eddig csak otthon akadt ki ha nem csináltam meg valamit jól. Tegnap viszont már a boltban is mondta a magáét. Vettem két mentes sört és várni kellett a gyorskasszànal meg engedélyezik. Kb plussz három perc volt. Màr ott morgott hogy a fogyatékkal élő miatt kell itt allnia. Ennyire nincs türelme a saját testvére miatt?
2022. márc. 24. 08:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, hány nicken írogatsz?????
2022. márc. 24. 11:38
 22/31 anonim ***** válasza:
19%
Ez a baj, ha úgy nevelnek valakit kicsiként, hogy mindent megkap elsőre... Felnőttként bunkó lesz.
2022. márc. 24. 12:08
 23/31 anonim ***** válasza:
92%

Valaki összefoglalná a történetet?

Egyébként, ha ennyiből jól értem, akkor igen, ennyi a válasz, hogy ennyire nincs türelme miattad.

2022. márc. 24. 14:55
 24/31 anonim ***** válasza:
51%
en se szivesen pesztralnam a testveremet. van neki anyja meg aja, az o gyerekuk, nem az enyem
2022. márc. 24. 15:33
 25/31 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is ez a fura. Ha élnek a szülők, miért nem ott van.

Amúgy meg elég egyértelmű hogy ezért "türelmetlen". Ő is fiatal, tuti arról álmodott hogy majd azért dolgozik hogy tartson mint a lovat.

A pasijával is milyen jó lehet így romantikáznia a kis lakásban. Ha meg majd szeretne mondjuk gyereket, azt hova teszi, a nyakába? Gondolom nem olyan nagy az a lakás, nincs olyan sok szoba max 2. Pénze se lenne mondjuk a gyerekre, mert ott vagy te.

2022. márc. 24. 15:44
 26/31 anonim ***** válasza:
91%
23, összefoglalom, a kérdező egy troll, lásd 5-ös hsz.
2022. márc. 24. 15:56
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja így már érthető.
2022. márc. 24. 23:17
 28/31 anonim ***** válasza:
82%

Azért ez égő, hogy az 5. kommenttel lebuktattad magad kérdező...

Nem tudsz egyedül vásárolni? Nekem van egy beszélő autista barátnőm, hihetelenül zárt világban él, de bevásárolni simán elmegy zokszó nélkül, akár még a családjának is. Senkinek nem kell őt pesztrálnia, az apjával él és csendesen filmezget / zenét hallgat a hétköznapokon.

2022. márc. 25. 00:07
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
A lábfetisiszta és a "családon belüli meztelenkedős" is több nickről szokott írogatni. Tehát kitesznek egy beteg kérdést, aztán helyeslnek maguknak alatta másik nickről, csak már párszor ők is. Valami elképesztő mennyi beteg szar van ezen a oldalon. Én meg barom vagyok, hogy időt szánok rájuk. 😭
2022. márc. 25. 13:31
 30/31 anonim ***** válasza:
83%
"csak már párszor ők is lebuktak ezzel" na
2022. márc. 25. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!