Nálatok is elfogyott már a pénz? Nálunk sajnos 17F
Figyelt kérdés
Anyának van 3000ft-ja kb. Elég lesz ez még jövő héten?2015. okt. 23. 15:10
1/32 A kérdező kommentje:
elfogyott*
2015. okt. 23. 15:11
2/32 anonim válasza:
Párom jövőhéten kap pénzt. Nekem véletlenül van 12ezrem, pedig nem szokott ilyen lenni. De van 150ezrem mindig, egy második pénztárcában (céges pénz). Mondjuk engem nem érdekel a pénz.
3/32 anonim válasza:
17 évesen simán vállalhatsz suli mellett diákmunkát, ha ennyire rosszul álltok anyagilag.
4/32 anonim válasza:
Nálunk sosem szokott elfogyni.3000Ft jövőhétig?Hááát...attól függ,mire kell még kiadnotok.Rizs,tészta,krumpli.Ezek olcsók.Esetleg tojás.
5/32 anonim válasza:
Szerintem ha spóroltok akkor elég lesz.
Ne légy szomorú!;)❤
7/32 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi van otthon, van-e tartalék. Egyébként 3000 Ft 1 hétre nemigen elég több embernek.
8/32 anonim válasza:
Elfogyott itt is mar a jovo havi is :) A penz beszel: azt mondja: viszlat!
9/32 anonim válasza:
3000 Ft nem elég a jövőhéten sajnos.
Kívánom, hogy jöjjetek rendbe!!
Hát igen, ez Magyarország!
10/32 A kérdező kommentje:
dolgoztam nyáron, de az már nincs.
Szünet lesz ugye jövő héttől..
2015. okt. 23. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!