Ennyire elfogyott a türelme?
Figyelt kérdés
Tesóm eddig csak otthon akadt ki ha nem csináltam meg valamit jól. Tegnap viszont már a boltban is mondta a magáét. Vettem két mentes sört és várni kellett a gyorskasszànal meg engedélyezik. Kb plussz három perc volt. Màr ott morgott hogy a fogyatékkal élő miatt kell itt allnia. Ennyire nincs türelme a saját testvére miatt?2022. márc. 24. 08:52
12/31 anonim válasza:
Egy pillanat!
Most ő lakik a szüleiteknél, annak ellenére, hogy saját lakása van?
Vagy te vagy kénytelen a szüleitektől külön lakni az ő lakásában?
Első esetben hibbant hatökör. Húzzon el a sajátjába. Szüleid még nem mondták ezt neki? Ha ők nem, akkor mondd meg neki te.
Második esetben mi az oka, hogy nem a szüleidnél laksz?
13/31 anonim válasza:
Szerintem a kérdező az itt más sokszor kérdést feltett pszichés beteg (autista?), akiről a testvére gondoskodik. És a fiatal testvérnek teher az egész, ezért nem szépen beszél vele.
14/31 anonim válasza:
Akkor minek vállalta el? Mehetett volna valami otthonba. Az egészséges testvérnek így sose lesz élete.
15/31 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok az. Iskolába járok.
2022. márc. 24. 11:00
16/31 anonim válasza:
Akkor miért nem írta le a pontos körülményeket? Aki eltitkol fontos körülményeket, az ne számítson használható válaszokra.
17/31 anonim válasza:
A szociális intézmények sincsenek ingyen, a kérdezőnek ha nincs jövedelme, a testvére meg nem tud miből fizetni havonta egy nyugdíjnyit, akkor csak ez a lehetőség marad.
18/31 A kérdező kommentje:
Tesóm a lány.
2022. márc. 24. 11:07
19/31 A kérdező kommentje:
Fejlesztésre járok hogy jobban legyek.
2022. márc. 24. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!