Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ennyire elfogyott a türelme?

Ennyire elfogyott a türelme?

Figyelt kérdés
Tesóm eddig csak otthon akadt ki ha nem csináltam meg valamit jól. Tegnap viszont már a boltban is mondta a magáét. Vettem két mentes sört és várni kellett a gyorskasszànal meg engedélyezik. Kb plussz három perc volt. Màr ott morgott hogy a fogyatékkal élő miatt kell itt allnia. Ennyire nincs türelme a saját testvére miatt?
2022. márc. 24. 08:52
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
tinik vagytok? mert akkor ez a "baj". ilyenkor nyugodtan mondd neki hogy menjen előre, majd utána mész.
2022. márc. 24. 09:14
 2/31 A kérdező kommentje:
O felnőtt.
2022. márc. 24. 09:16
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb menjen egyedül és fizessen ö a kasszánál.
2022. márc. 24. 09:18
 4/31 A kérdező kommentje:
Ên akartam vele menni.
2022. márc. 24. 09:22
 5/31 anonim ***** válasza:
26%
múltkoris amikor mentünk nekem is mondta, hogy puffogot meg és elkezd ordítozni nem is értem. kérdeztem mivan és mondja gyeremár hát rádkelvárni mondom dik fizetekhát megbűnttetnek haanélkül megyekki és csak üvölt hát hüjékezek
2022. márc. 24. 09:52
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, ezt nem értem. Bementetek a boltba. Közös döntés volt, mindketten akartatok valamit? Akkor mi a baj? Ha nem vettél volna sört, a többi cuccért is ugyanazt a sort végig kellett volna várni.

Ilyen emberrel minek mész együtt bárhová is?

Találkozz vele névnapon, szülinapon és egyéb családi rendezvényen, aztán jónapot. Majd ha senki sehova nem akar vele menni, akkor rájön, hogy nem úgy kéne beszélnie másokkal, mintha a segge lyukából húzkodná elő őket.

2022. márc. 24. 10:00
 7/31 A kérdező kommentje:
Vele kell laknom.
2022. márc. 24. 10:02
 8/31 anonim ***** válasza:
37%

#6 vagyok.

Oké, el kell viselni a lakásban, de közös bevásárlást pl. ne csinálj vele. És otthon is csak a minimális szinten érintkezz vele, pl. ha véletlenül egy időben vacsoráztok, vagy a fürdőszobát egyszerre akarnátok használni.

Egyébként gondolom f... vagy p... hiánya van (nemtől függően), meg frusztrálja, hogy anyagilag fényévekre van egy saját lakástól, és minden kínja-baja miatt a legkisebb családtagot (téged) üt.

2022. márc. 24. 10:14
 9/31 Morzsi007 ***** válasza:
28%
Nő hiánya van. Kicsit feszült. Mondd meg neki rendezze sorait.
2022. márc. 24. 10:14
 10/31 A kérdező kommentje:
Saját lakása van. Van barátja is. Valószínűleg csak türelme nincs.
2022. márc. 24. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!