Ha már elfogyott a hitem és az erőm és nem tudok kűzdeni mert elfáradtam és minden balul sül el akkor mit lehet tenni?
Semmi nem jön össze az életemben,romokban hever.Mindig felállok egy egy pillanatra de mindig vissza zuhanok a régi állapotomban mert valami mindig összejön,vagy egyszerűen rosszul döntök!Már nem tudom mit tegyek de teljesen magam alatt vagyok.Munkám sincs,egy csoró vagyok jelenlegmbarátnőm sincs az anyámhoz vissza kellett költöznöm mert elveszítettem a munkám és már jó ideje nem találok olyat amiből fentudnám magam tartani..Mit tegyek??Egy barátnő sme jön vagy valami ami egy kicsit kizökkenthetne ebből a sz.ar állapotból.Akár merre lépek a világban mindig falakban ütközök,pedig próbálok ezek ellenére is nyitott és barátságos lenni vagy maradni.
27/f
Hasonló helyzet, csak 2 éve.
Én is folyton elvesztem a hitem, de amikor a "hitetlen" állapotomban vagyok, akkor mindig rá kell jönnöm, hogy cseppet sem könnyebb, mint reménykedni. Nekem a remény még mindig jobban tetszik, mint a kiüresedettség.
Szóval fel a fejjel, a felhők felett mindig süt a nap. :)
Ez a munkanélküliség része kicsit zavaros nekem. Leírnád mi a szakmád? Keresel munkát? Jelentkezgetsz álláshirdetésekre?
Én anno 1,5 éve kerestem utoljára munkát és kb 150 önéletrajzot küldtem ki, mire összejött a munka. Szóval nem szabad feladni, előbb-utóbb sikerülni fog.
ma 14:03
Ne haragudjál de akkora baromságot hogyan lehet kérdezni???Nem itthon nézem a plafont egész nap és várok a sült galambra...persze hogy elküldözgetem,nem csak elküldözgetem hanem ahova tudok oda el is megyek személyesen és van hogy nyakamra veszem a várost és egy csomó helyre bemegyek.
Figyelj nekem is sokszor volt az, hogy romokban van az életem és sokszor nem jön össze semmi. Az az igazszág, hogy én olyan fajta vagyok, hogy ha elbukok felállok. És ezt megteszem mindig akárhányszor is történik. Hiába fáradttam bele akkor is csinálom.
Az a fajta vagyok, hogy elbukok- padlón vagyok-, utána felkelek megrázzom magam és folytatom tovább. És lehet, hogy úgy tűnik, hogy könnyen teszem ezt. Az az igazság, hogy engem is megvisel. De próbálok olyankor nem úgy állni a dolgokhoz, hogy szar meg minden, azzal nem leszek előrébb.
ma 15:23
Szívessen csinálok bármit de nem hiszem hogy az önkéntes munka megoldja az anyagi gondjaimat,ez mind szép és jó és becsülndő hogy valaki jó tét lélek de a mai világban sajnos pénz nélkül nem igazán élünk meg..és én nekem ez nem oldaná meg a problémámat.Persze kizökkentene eből az állapotból de valamiből élnem is kellene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!