Ezt a kijelentést egy testvérnek meg lehet bocsátani?
Figyelt kérdés
A húgom sok év lombik után, mikor örökbefogadtunk, azt mondta a szemembe, hogy én nem voltam hajlandó szülni a férjemnek.
Szörnyen fájt, és nem beszélek azóta vele.
A család szerint azonban én vagyok a hibás és a túlérzékeny, nem kellett volna ezen annyira felháborodni.
Tesóm még bocsánatot sem kért. Nem szól egy szót se.
2022. márc. 13. 10:35
11/22 anonim válasza:
Nehogy már kioktasson, semmi koze nincs ahhoz hogy te miként akarod élni az életed. Ha o ezt nem tudja elfogadni az szerintem elég szánalmas részérol. 29 évesen már nem így kellene gondolkodni. Képtelen vagyok elviselni az ilyen embereket. (Ne haragudj nem azért mondom hogy olajat ontsek a tuzre, csak egyszeruen duhíto amikor ilyen sztorik valóban megtorténnek.) Mindenesetre én nem tudnék konnyen megbocsátani. Az biztos hogy nem neked kell kezdeményezned. Neki kell bocsánatot kérnie.
12/22 anonim válasza:
Hiányzik az életedből? Ha nem, nem kell vele foglalkozni. Nekem biztosan nem kellene az életembe gonosz ember, ha rokon, ha nem.
13/22 anonim válasza:
A családodnak valami nagyon komoly problémája lehet ha téged hibáztat. Komolyan mondom nem értem az ehhez hasonló szituációkat. Miben is hibáztál? Túl érzékeny? Aki ezt mondja az nagy tapló.
14/22 anonim válasza:
Bántani akart. A családod meg asszisztál hozzá, mert rontana a csodálatos család eszményi képén. Bármit teszel, ezt tudd. Gratulálok az örökbefogadashoz!
15/22 anonim válasza:
A tesód egy h*lye. Már bocs. Ha a te döntésed lett volna sem lenne semmi köze hozzá.
16/22 anonim válasza:
Van gyereke hugodnak? Mert hamég nincs és elmúlik 30 akkor lehet hogy neki is gondjai lesznek. Akkor meglátja hogy nem volt igaza.
Egyébként egy nagyon felszínes világban él a tesód. Ha ennyire tovább akarja vinni a vérvonalat akkor szüljön ő.
A döntésetekhez semmi köze sincs, nem kritizálhat miatta. Ez csakis a férjedre és rád tartozik. Nem volt joga egyáltalán ilyet mondani neked. Nekem is rosszul esett volna.
17/22 A kérdező kommentje:
Neki simán jött a baba. Nálunk nem sajnos.
2022. márc. 13. 17:53
19/22 anonim válasza:
A tesód egy gyökér. Kerüld el, amennyire lehet.
20/22 anonim válasza:
Ha az én szüleim ezt a kis tahót pártolnák, onnantól kezdve nekik sem kellene keresniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!