Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ezt a kijelentést egy testvérn...

Ezt a kijelentést egy testvérnek meg lehet bocsátani?

Figyelt kérdés

A húgom sok év lombik után, mikor örökbefogadtunk, azt mondta a szemembe, hogy én nem voltam hajlandó szülni a férjemnek.

Szörnyen fájt, és nem beszélek azóta vele.

A család szerint azonban én vagyok a hibás és a túlérzékeny, nem kellett volna ezen annyira felháborodni.

Tesóm még bocsánatot sem kért. Nem szól egy szót se.

2022. márc. 13. 10:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Nehogy már kioktasson, semmi koze nincs ahhoz hogy te miként akarod élni az életed. Ha o ezt nem tudja elfogadni az szerintem elég szánalmas részérol. 29 évesen már nem így kellene gondolkodni. Képtelen vagyok elviselni az ilyen embereket. (Ne haragudj nem azért mondom hogy olajat ontsek a tuzre, csak egyszeruen duhíto amikor ilyen sztorik valóban megtorténnek.) Mindenesetre én nem tudnék konnyen megbocsátani. Az biztos hogy nem neked kell kezdeményezned. Neki kell bocsánatot kérnie.
2022. márc. 13. 11:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik az életedből? Ha nem, nem kell vele foglalkozni. Nekem biztosan nem kellene az életembe gonosz ember, ha rokon, ha nem.
2022. márc. 13. 11:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A családodnak valami nagyon komoly problémája lehet ha téged hibáztat. Komolyan mondom nem értem az ehhez hasonló szituációkat. Miben is hibáztál? Túl érzékeny? Aki ezt mondja az nagy tapló.
2022. márc. 13. 11:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Bántani akart. A családod meg asszisztál hozzá, mert rontana a csodálatos család eszményi képén. Bármit teszel, ezt tudd. Gratulálok az örökbefogadashoz!
2022. márc. 13. 11:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A tesód egy h*lye. Már bocs. Ha a te döntésed lett volna sem lenne semmi köze hozzá.
2022. márc. 13. 13:54
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Van gyereke hugodnak? Mert hamég nincs és elmúlik 30 akkor lehet hogy neki is gondjai lesznek. Akkor meglátja hogy nem volt igaza.

Egyébként egy nagyon felszínes világban él a tesód. Ha ennyire tovább akarja vinni a vérvonalat akkor szüljön ő.

A döntésetekhez semmi köze sincs, nem kritizálhat miatta. Ez csakis a férjedre és rád tartozik. Nem volt joga egyáltalán ilyet mondani neked. Nekem is rosszul esett volna.

2022. márc. 13. 17:48
 17/22 A kérdező kommentje:
Neki simán jött a baba. Nálunk nem sajnos.
2022. márc. 13. 17:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég undok kijelentés.
2022. márc. 13. 20:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A tesód egy gyökér. Kerüld el, amennyire lehet.
2022. márc. 13. 21:20
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én szüleim ezt a kis tahót pártolnák, onnantól kezdve nekik sem kellene keresniük.
2022. márc. 14. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!