Mit gondolnál a kapcsolatotokról a férjeddel, ha ezt a kijelentest tenné?
Azt, hogy a kapálógép, fűnyíró, metszőolló meg az övé.
Vihar a biliben.
Miért kell problémát csinálni még a semmiből is?
Senki nem élvezetből cserél pelenkát, nyilván ha valamiért muszáj lenne (mert mondjuk az anya császármetszés után lábadozik) akkor a legtöbben nyilván szó nélkül megcsinálnák.
Ha meg nem muszáj, akkor meg nem kapkod érte.
Sok férfi nem tud mit kezdeni egy néhány hónapos babával, onnantól kezdenek érdeklődni utána, ha már valamennyire "aktivizálható", tehát legalább egy éves kor környéke.
Nekünk még nincs babánk, de a párom nekem is mondta már poénosan, hogy ő aztán nem cserél majd pelenkát.
Aztán ahogy ismerem, ha odajutunk, úgy is megcsinálja, ha nem lesz más megoldás.
Amugy meg valahol megértem. Én sem megyek le havat lapátolni vagy cserélek villanykörtét, ha megcsinálja ő.
Bele tehetné a részét a gondozásba ha már van egy gyerek és mindketten akarták...(ha így lett volna akkor nem tenne ilyen kijelentést)
Mondjuk felváltva...
Miért a nőnek jobb?
Vagy mitől gondolja ezt az esztelensêget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!