Mit gondolnál a kapcsolatotokról a férjeddel, ha ezt a kijelentest tenné?
Szerintem is bőven túl van ez gondolva. A férfiak legtöbbje kitér ez elől, ha teheti. (De a nők is kitérnének, ha tehetnék, ez csak természetes.)
Ez így önmagában semmit nem mond el kettőtök kapcsolatáról.
Azt hogy lenèzi a nőket ès az őskorban èl.. mindkèt szülő feladata nem csak a Nőè..
Megcsinálni tudta de pelenkázni már nem ??! Na hagyjuk...
"Ez amúgy pont egy olyan dolog, amiről még a kapcsolat kezdeten beszél az ember, amikor szóba kerülnek a jövővel kapcsolatos kérdések"
Hát, figyelj, tényleg rengeteg dolog szóba kerül egy kapcsolat elején (hogyan védekezzünk, megtartsuk-e, ha becsúszik) vagy gyerekvállalás előtt (maradjunk lakásban, ha lesz gyerekünk, vagy költözzünk kertes házba, vallásosnak neveljük-e, melyikünk meddig marad vele itthon, milyen óvodába adjuk majd), de az, hogy tisztába tesszük, ha kell, annyira alap dolog, hogy eszembe nem jutna megkérdezni. Szerinted mégis mit kellene még megtárgyalni egy nőnek a párjával, mielőtt gyereket vállal? Hajlandó lesz-e elhozni a suliból? Fog-e neki enni adni, ha éhes? Válaszol-e majd a kérdéseire? Bakker, ezek annyira alapdolgok...
Bunkó kijelentés, de ez annyit jelent csupán hogy a férjed egy degradáló tahó.
Én már attól is öklendezem, ha a fiam kakáját a biliből át kell önteni a wcbe! Ha lehetne Szívesen átadnám a feladatot bárkinek! De azért szeretem a kis kakigépet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!