Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál a kapcsolatotokr...

Mit gondolnál a kapcsolatotokról a férjeddel, ha ezt a kijelentest tenné?

Figyelt kérdés
A kisgyereketek kakis pelusát kizárólag az anyának kell cserélnie, az nem férfinak való.
2019. márc. 23. 20:40
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
92%
Az en férjem se rajongott a kakis pelusokert,de ki igen!?Legtöbbször en csereltem,de ha megkértem vagy nem voltam itthon természetesen megcsinálta.Az egyik barátnőm férje na nem ilyen.Meg pelusos volt ott a gyerek,barátnőm lejött,apukaval hagyta otthon a kicsit,majd fel óra múlva hívta hogy menjen haza mert a gyerek bekakilt és ő biztos nem fogja tisztába tenni!!Na ez durva...
2019. márc. 24. 08:04
 32/50 anonim ***** válasza:
67%
A kolléganőm férje se volt hajlandó kakis pelust cserélni. Ha bölcsisen beteg volt a gyerek és apuka egyébként szabadnaposként ráért otthon lenni vele, a kolléganőmnek akkor is szabit kellett kivennie a pelenkacsere miatt. Velem ezt nem játszhatta volna el.
2019. márc. 24. 08:22
 33/50 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ezzel semmi bajom. Az én férjem is így gondolja, ennek ellenére ha kellett, megoldotta. Ha mindketten itthon voltunk, eszembe se jutott, hogy rá bízzam, nyilván gyakorlottabb voltam benne, gyorsabban megoldottam. Ezen kattogni, hihetetlen.
2019. márc. 24. 08:38
 34/50 anonim ***** válasza:
91%
S ha majd véletlenül nem leszel otthon akkor se fogja kicserélni?:))) Ugyan már, ha én még tízenéves koromban kicseréltem a testvérem pelenkáját,akkor egy felnőtt férfi is kitudja a gyermekének. Miért kell úgy tenni mintha a nők oda lennének ezért? Senki sincs oda,mégis nekünk is valaki cserélgette.
2019. márc. 24. 08:41
 35/50 anonim ***** válasza:
43%
Azért örülök hogy az itteniek legnagyobb baja a pelenka kicserélése. Ez a munka alfa és omegaja
2019. márc. 24. 09:03
 36/50 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem is bőven túl van ez gondolva. A férfiak legtöbbje kitér ez elől, ha teheti. (De a nők is kitérnének, ha tehetnék, ez csak természetes.)

Ez így önmagában semmit nem mond el kettőtök kapcsolatáról.

2019. márc. 24. 09:11
 37/50 anonim ***** válasza:
87%
Párom elég... Hogy is mondjam, úgy minden területen a szájába kell rágni a dolgokat. Megcsinál sokmindent, de sokszor egyszerűbb nekem megcsinálni, mint elmagyarázni neki, hogy akkor hogyan. De a szaros pelenka kicserélése szerencsére megy neki már egyedül is 😂
2019. márc. 24. 09:49
 38/50 anonim ***** válasza:
59%

Azt hogy lenèzi a nőket ès az őskorban èl.. mindkèt szülő feladata nem csak a Nőè..

Megcsinálni tudta de pelenkázni már nem ??! Na hagyjuk...

2019. márc. 24. 10:26
 39/50 anonim ***** válasza:
97%

"Ez amúgy pont egy olyan dolog, amiről még a kapcsolat kezdeten beszél az ember, amikor szóba kerülnek a jövővel kapcsolatos kérdések"

Hát, figyelj, tényleg rengeteg dolog szóba kerül egy kapcsolat elején (hogyan védekezzünk, megtartsuk-e, ha becsúszik) vagy gyerekvállalás előtt (maradjunk lakásban, ha lesz gyerekünk, vagy költözzünk kertes házba, vallásosnak neveljük-e, melyikünk meddig marad vele itthon, milyen óvodába adjuk majd), de az, hogy tisztába tesszük, ha kell, annyira alap dolog, hogy eszembe nem jutna megkérdezni. Szerinted mégis mit kellene még megtárgyalni egy nőnek a párjával, mielőtt gyereket vállal? Hajlandó lesz-e elhozni a suliból? Fog-e neki enni adni, ha éhes? Válaszol-e majd a kérdéseire? Bakker, ezek annyira alapdolgok...

2019. márc. 24. 12:00
 40/50 anonim ***** válasza:
35%

Bunkó kijelentés, de ez annyit jelent csupán hogy a férjed egy degradáló tahó.

Én már attól is öklendezem, ha a fiam kakáját a biliből át kell önteni a wcbe! Ha lehetne Szívesen átadnám a feladatot bárkinek! De azért szeretem a kis kakigépet!

2019. márc. 24. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!