Mit gondolnál a kapcsolatotokról a férjeddel, ha ezt a kijelentest tenné?
3-as vagyok. Egyser voltak nálunk kisbabával a párom haverjáék. Konkrétan kikőpapírollózták, ki tegye tisztába a gyereket. Már ezen vihogtunk. Aztán megkérdezték, mi hogy szoktuk eldönteni akkor, és mondtuk, hogy én szoktam tisztába tenni. Na akkor még jobban vihogtunk a döbbent fejükön. :D
Ahány ház, annyi szokás, szép az élet, neszpá? :)
Ez aztán a rettentő nagy probléma.
Nálunk a feleségem cserélte a pelust. De ha nem volt otthon, akkor én is megcsináltam,de alapból ő volt a pelus felelős. Főleg, hogy moshatót használtunk, annak meg külön vödör volt, meg pelenkabetét, nem csak kidobtuk a kukába. Ő tartotta számon, hogy melyik rész hová tartozik.
Tyúkot viszont csak én vágok mert azt ő nem hajlandó. (Mindjárt ki is írok egy kérdést, hogy mit gondoltok a kapcsolatunkról, ha a feleségem azt a kijelentést tette, hogy én vagyok köteles tyúkot vágni, mert ő nem hajlandó...)
Szerintem nyugodtan fel lehet osztani a feladatokat.
Ha te cseréled a pelust, gondolom, hogy ő más feladatokat vállal.
Szerintem csak akkor van baj, ha egy valaki csinál mindent, a másik meg vakarja a valagát és nézi a TV-t.
Millió dolgot meg tudnék csinálni itthon, amit mégis ő szokott, és ez fordítva is így van. Szívességeket tezsünk egymásnak szeretetből. NÁlunk például úgy van, hoyg ha itthon vagyok, akkor enyém a kakis pelus, de a kutyáé az udvaron meg az övé, és szerintem én járok ezzel jobban egyébként:) HA eldugul valahol egy lefolyó, igazából én is szét tudnám csavarozni, és kiszedni a trutyit, de ő szokta.
A kérdező férje az égvilágon semmi gusztustalanságot nem vállal el? VAgy igen, de ezt pont inkább rábízza?
Az én férjem egyébként azért sem szeret annyira pelust cserélni, mert nincs olyna jó érzéke ahhoz, hogy mennyire legyen szoros a pelenka, és mondjuk anyatejes kakinál nagoyn nem mindegy, hogy csak a pelenka alatti részt kell letisztogatni egy kaki után, vagy tokától bokáig olyan az egész baba. Tényleg gyorsabban, ügyesebben cseérlem én a pelust, ő meg másban jobb.
Az én férjem csak akkor hajlandó pelenkát cserélni, ha nincs kaki. Neki nincs gyomra ehhez, ez van. Nekem meg pl halat pucolni nincs gyomrom, mert halfóbiám van, és hozzá nem érek a nyálkás bőrükhöz. Nálad is biztos van olyan dolog amit inkább a férjedre bízol, mert nem akarod vagy nem tudod csinálni.
Oké a kijelentés, hogy ez a nő dolga, nekem se tetszene, de ha azt mondaná, hogy ezért meg azért nem cserél pelenkát, azt teljesen elfogadnám.
Az én férjem pl, nem fürdeti a lányunkat. Segít kiemelni, meg felöltöztetni, de a konkrét fürdetés rám marad. Egyszerűen azért, mert én vagyok a nő, sokkal jobban tudom, hogy ott lenn mit és hogyan kell tisztítani, nem akar kárt tenni a nunusban.
Nekem is úgy volt a párommal nem tette tisztába a babat.
Most 2 hónapos a kicsi rengeteget mosolyog,azóta viszi kérdés nélkül cseréli,öltöztetést még rám hagyja de szerintem abba is belejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!