Alkalmatlan vagyok a gyermeknevelésre! Ilyen kijelentés után mit tennétek?
Figyelj, ez nem így működik. Először is gratula, hogy 27 éves létedre egy kisgyerekes apával vagy együtt, rendes tőled, és úgy látom, igyekszel. Ebben a helyzetben azonban mindenki egy kicsit furán érzi magát, mert nem a te gyereked, de hirtelen a párod mellett alszik és körülötte forog a világ. Persze, hogy nem tudsz hirtelen anyaként funkcionálni valaki mellett, aki ne ma te vér szerinti utódod. Emiatt ne emészd magad, anya vagyok, szeretem a gyerekeket, de nekem sem ment volna anno. Fiatalon én sem voltam nagyszerű a gyerekekkel, hiába vágytam sajátra, és ez nem úgy működött, hogy menet közben egyre jobb lettem más gyerekekkel, hanem született sajátom akit imádtam és természetes volt, hogy róla gondoskodom, vele foglalkozom. 33 évesen szültem, engem sem tartott senki gyerekcentrikusnak, mégis elég jó anya vagyok, sőt, ha a lányomat kérdezed, a legjobb a világon, és kinek a véleményére adok ebben a kérdésben? :-)
Szóval ne aggódj, amikor lesz, belejössz. De hogy őszinte legyek, nekem nem szimpatikus, hogy a párod gyerekként kezel téged. Látod egy kis lenézést a részéről, a te részedről pedig jó nagy adag megfelelni akarást. Nem biztos, hogy jó vége lesz ennek.
A kislány anyja trehány,és nem igényes, mindig mi rakjuk rendbe a kislényt,amikor itt van. Hajvágás,körömnyírás, hajmosás,tiszta ruhák,tiszta szoba, patyolat várja itt. És igen,a kislány mondta,hogy anyához nem akarok menni,mert anyát nem szeretem! Az apját imádja,mindig hangoztatja,és engem,mert mondja,hogy: ,,Mennyire szeretlek XX!"
Amikor beteg,a kedves anyuka lepasszolja nekünk,mert ő nem akarja elkapni a betegséget! Üzleti utakra járkál,éli világát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!