Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Alkalmatlan vagyok a gyermekne...

Alkalmatlan vagyok a gyermeknevelésre! Ilyen kijelentés után mit tennétek?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, és fél éve összeköltöztem a párommal (40),aki elvált,és van egy 4 éves kislánya. Nem velünk él,hanem az anyjánál. A kislány tündéri,nagyon apás,imádja őt! És persze fordítva is így van. Az édesanyját nem szereti a kislány,amikor visszük vissza több nap után,úgy sír,hogy nem akar oda menni,hogy rossz nézni,nem lehet megnyugtatni. Apával akar lenni. Engem is imád a kislány. Az anyja a ,,nem törődést" azzal kompenzálja a kislány irányába,hogy mindent megvesz neki. Nos engem is szeret a kislány,jobban,mint a saját anyját,de én valahogy mégsem tudom úgy szeretni,mintha a sajátom lenne,és az is zavar,hogy körülötte forog a világ,amikor itt van nálunk. Tudom,ez helytelen. Foglalkozom vele,de nincs annyi türelmem,mint kellene. Az apja ilyenkor a kislány mellett alszik sokat,viszi minden felé,megvesz neki mindent,persze ilyenkor én is megyek,de egy pótkocsinak és cselédnek érzem magam. Ő azt várná,hogy egy család legyünk,de én nem tudom szeretni olyan szinten a kislányt,ahogy azt elvárja apuka. Az apját imádom. Szeretném,ha majd lenne közös gyermekünk,és az más lenne... De apuka közölte,hogy még fel nem növök a gyermekvállaláshoz,pár évig ne akarjak közös gyermeket,mert alkalmatlan vagyok a feladatra,és a saját gyermekünkre is féltékeny lennék ugyan úgy. Örülnék ha a közös gyermekünket is legalább így szeretné,és rá nem lennék féltékeny,mert a közös vérünk lenne,akit én hordtam ki. Lehet tényleg nem kéne gyermeket vállalnom egyáltalán? Szerinte nem vagyok túl gyermekcentrikus.

2018. aug. 5. 10:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Mazsi, te vagy az? 😅
2018. aug. 11. 21:34
 22/22 anonim ***** válasza:
56%
Változott a helyzet? Együtt vagytok még?
2019. ápr. 23. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!