Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket megakadályozna a...

Titeket megakadályozna a költözésben az "ide be nem teszed a lábad többé" kijelentés?

Figyelt kérdés

Anyáról van szó. Most ma már ott tartok, hogy holnap cuccolok. Állandóan, 22 éve az ordítás megy a semmiért, ma is a semmiért volt. Akármit csinálok, rossz vagyok. Csak annyit tudok nektek mondani, hogy én sem és akiknek elmeséltem hazugság, félreinformálás nélkül, kivétel nélkül nekem adnak igazat. Mindig is rossz leszek és a mai betette a kaput. Apához tudnék menni. De ha elmegyek, a válasz az lesz hogy soha többé nem lépem át ennek a -háznak- albérletnek a küszöbét. Érvem, hogy kezdek idegileg tönkre menni.

Egy 22 éves elkeseredett lány.

2016. febr. 9. 19:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig is csak rossz volt ott, ezek után ez a kijelentés miért lenne probléma? Tedd meg, ha van rá módod
2016. febr. 9. 19:45
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért akadályozna meg?

Hisz te nem akasz többet visszajönni,nem?

2016. febr. 9. 19:58
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

Költözz, és majd megnyugszanak. ""ide be nem teszed a lábad többé" "

Garantáltan nem komolyan gondolják ezt.

2016. febr. 9. 20:00
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha faterodnál jobb lenne akkor menj. Felnőtt nő vagy, megteheted. Természetesen csak akkor ha apud is tud róla, csak úgy ne állíts be hogy "szia apu, mától veled lakom", előtte beszélj vele :) anyuddal próbáltál már beszélni? olyan komolyan leülősen.. egy próbát megér. :)
2016. febr. 9. 20:01
 5/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam. A lényeg, hogy mindig nekem támad, hogy én vagyok a szar.
2016. febr. 9. 20:04
 6/19 acelsziv ***** válasza:
100%
akkor minek is akarnál visszamenni? Gondolj bele: Ha ott maradsz változni fog valami? És ha elmégy legalább megadod az esélyt a jobb életre? Mérlegelj.
2016. febr. 9. 20:27
 7/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Anyád az anya nevet rég nem érdemli meg - te is tudod, mi is tudjuk. Anyád a jelek szerint rajtad akarja - mint bűnbakon - leverni a saját elcseszett életét.

Vigyél el magaddal minden olyan cuccot, ami neked fontos: levelek, naplók, és főleg fényképek. Vannak olyan aljadék anyák (na apák is!), akik képesek bosszúból elégetni a hátramaradt cuccokat, csak hogy fájdalmat okozzanak ezzel is a gyereküknek. (Anyám ezt tette. Nem maradt semmim.) Pulcsit, kabátot vehetsz másikat, de egy szeretett nagyapáról vagy testvérről nem lesz másik fényképed, ha elégeti vagy összetépi.

Én búcsúzóul annyit mondanék neki, hogy semmi baj, be nem teszem a lábam többé, de egy pohár vizet se várjon tőlem a továbbiakban és az utcán sem fogok ráköszönni. És MINDEZT köszönje a saját maga bunkóságának.

Ps: Mivel lány vagy, és a nőképedben, az önértékelésedben alaposan benne van az osotba, önző és lúzer anyád mocskos keze, azt ajánlom, hogy a továbbiakra, a saját életed érdekében keress meg egy szakembert, egy pszichológust vagy olyan pszichiáétert, aki pszichoanalizíssel is gyógyít, és aki kicsit kikalapálhatja az erősen horpadt önbizalmadat (amit anyád tett tönkre).

2016. febr. 9. 20:42
 8/19 anonim ***** válasza:
4%

" Mivel lány vagy, és a nőképedben, az önértékelésedben alaposan benne van az osotba, önző és lúzer anyád mocskos keze, azt ajánlom, hogy a továbbiakra, a saját életed érdekében keress meg egy szakembert, egy pszichológust vagy olyan pszichiáétert, aki pszichoanalizíssel is gyógyít, és aki kicsit kikalapálhatja az erősen horpadt önbizalmadat (amit anyád tett tönkre)."

Te ne másokat lázíts hülyeségre. Ennyi erővel a kérdező anyja is áldozat, mert ilyennek nevelték. Inkább szeretettel és őszinte beszélgetéssel meg kéne oldani a helyzetet. AKi képes rá. A bölcsebb és okosabb kezdeményez....

2016. febr. 9. 20:45
 9/19 anonim ***** válasza:
17%
A buta meg fröcsög.
2016. febr. 9. 20:51
 10/19 A kérdező kommentje:
De okos vagy utolsó. Ne nevezzél butának. Te aztán tudod, hányszor próbáltam megbeszélni. Te aztán tudod, biztos át tudod érezni, gondolom otthon minden szép és jó.
2016. febr. 9. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!