Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket megakadályozna a...

Titeket megakadályozna a költözésben az "ide be nem teszed a lábad többé" kijelentés?

Figyelt kérdés

Anyáról van szó. Most ma már ott tartok, hogy holnap cuccolok. Állandóan, 22 éve az ordítás megy a semmiért, ma is a semmiért volt. Akármit csinálok, rossz vagyok. Csak annyit tudok nektek mondani, hogy én sem és akiknek elmeséltem hazugság, félreinformálás nélkül, kivétel nélkül nekem adnak igazat. Mindig is rossz leszek és a mai betette a kaput. Apához tudnék menni. De ha elmegyek, a válasz az lesz hogy soha többé nem lépem át ennek a -háznak- albérletnek a küszöbét. Érvem, hogy kezdek idegileg tönkre menni.

Egy 22 éves elkeseredett lány.

2016. febr. 9. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
#10: Nem neked írtam, hanem a #7-nek. Hiszen te most is küzködsz.
2016. febr. 9. 20:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor elnézést. Egyébként nem írt hülyeséget. Van, amit már nem lehet megoldani, ha a másik fél elzárkózik tőle.
2016. febr. 9. 20:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Hovatovább minden egyes vitára az a válasz, hogy én önző vahyok és csak a saját álláspontom nézem. Életemben 1x nem adott nekem igazat.
2016. febr. 9. 20:59
 14/19 anonim ***** válasza:
45%
22 éves felnöttt ember mért megy bele minden vitába
2016. febr. 9. 21:21
 15/19 A kérdező kommentje:
Talán mert ha minden semmiségért basztatás jár, nem hagyja szó nélkül. Ezért megyek el valszeg 90%
2016. febr. 9. 21:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Apuddal jó a viszonyod? Anyukád lehet téged okol az élete félresiklásáért. Sajnos a viszonyotok nem feltétlen lesz jobb, de azért attól nem kell tartanod hogy nem fog találkozni veled. Költözz el, adj egy kis időt neki és talán rádöbben arra, hogy mégis jó hogy vagy neki. Sajnos vannak olyan helyzetek amiket már nem lehet megbeszélni, mindig fájni fog, hogy így viselkedett, viselkedik veled, de nem vagy köteles elviselni, főleg ha van hová menned.
2016. febr. 10. 08:04
 17/19 anonim ***** válasza:

nálunk is ez volt. Aztán egyszer vissza kellett volna men nem ideiglenesen, kirögöhött... pedig miután eljöttem, meg avval piszkált minek költök (aztán költünk ) amikor nála ott a hely. De amikor tényleg kellett volna, közölte, hogy nem. (tesóm segített végül. Tényleg csak nagyon ideiglenes volt, barátok is segítettek. azóta bőven rendeződtünk) .

de őszintén? hamarabb el kellett volna mennem hazulról. Ha van amúgy háttered, barátok, meg telik kis albérletre, ha más nem mással közösen, még fiatal vagy, kezd el építeni a saját életed, mert ez felemészt így, jobb meg mitől lenne?? Nagy csodák nincsenek. Ha 22 évig nem volt szerető anyád, már nem valószínű, hogy hirtelen az lesz.

2016. febr. 10. 09:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem nem akadályozott. Nem bírtam elviselni, hogy nem tudtam tanulni, mert ment a sanajdanaj a másik szobában a boros flaskával. Eredmény: érdekes módon szeretettel vár, ha megyek látogatóba, és majdnem naponta beszélünk. Előtte ugyanez volt, ami veled, meg a lelki terror.
2016. febr. 10. 12:37
 19/19 anonim ***** válasza:

A költözés lehet, hogy helyrehozza majd a kapcsolatotokat. 22 évesen már amúgy sem olyan hatalmas dolog kiköltözni tőle.

A lényeg, hogy nem kell rossz szájízzel emlékezni, elköltözöl, egy ideig biztos csend lesz, aztán keresni fog, ilyenkor szépen kedvesen lehet akár látogatni is -rövid időre-.

Ha nagyon tönkön vagy idegileg, akkor ne "holnap" cuccolj...

2016. febr. 22. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!