Meddig tűrnéd szó nélkül, hogy a bátyádat a felesége évek óta totál tönkreteszi lelkileg?
Figyelt kérdés
Nem szóltam bele soha, de a testvéremből a szüleim konkrétan papucsot neveltek. Főleg anyám. Én a húga vagyok, de ami megy évek óta, kezd nagyon durván idegesítő lenni számomra. Hozza-viszi munkába, amit kiejt a száján, annak úgy kell lennie, tudnám sorolni. Csendes gyilkos. Félek, hogy nálam egyszer szakad el a cérna, de akkor nagyon. Ha nem áll ki magáért, de látod, hogy szarrá ócsárolják, mit tennél a helyemben? (Merthogy elvileg semmi közöm hozzá, de a bátyámat sem akarom folyamatosan megalázva látni.) Lassan elfogy lelkileg...2022. jan. 28. 15:20
71/133 anonim válasza:
Kérdező, ezt írod a 46-os válaszodban:
"Nem. Nem beszél róla. Frusztrált, ideges, csendes lett."
Nos, nekem is volt ilyen időszakom, de köze nem volt a házasságomhoz, ami akkor már 25 éve tartott.
Mindössze a munkahelyemen voltam gondok, új főnök, újabb követelmények, amiknek úgy gondoltam, hogy talán nem fogok megfelelni. Közben a leépítések lehetőségét is belengették.
Vagy ilyen lett a gyerekkori barátnőm, akiről végül kiderült, hogy egészségi problémáját értékelte nagyobbra, mint ami és magában már temette magát.
72/133 anonim válasza:
Annyit tehetsz hogy megmondod a bátyádnak, hogy ha problémája van, hozzád bizalommal fordulhat! Rád számíthat, nem hagyod cserben ha gondja van!
73/133 anonim válasza:
Felnőtt ember kapcsolatába nem pofázunk bele ha ő maga nem kér tanácsot, segítséget. Ez alap: javaslom megtanulni kérdező.
74/133 anonim válasza:
Meglehet, hogy nem is a kapcsolata miatt lett ilyen. Max. kérdezd meg, hogy mi van vele mostanság, de ennyit tehetsz csak.
75/133 anonim válasza:
Szerintem féltékeny van, nők közötti pozícióharc.
77/133 anonim válasza:
Kérdező, 100%ig ugyanabban a helyzetben vagyok mint te, csak az öcsémmel. Nem tudok, mit tenni, amíg ő nem lép. A felesége konkrétan nem normális, de a gyerekekkel zsarolja az egész családot. Amíg nem lett terhes, addig nem mutatta ki a foga fehérét. Ez van, ha a tesóm úgy dönt, hogy dobbant, mellette állunk. Én beszélni sem tudok vele, mert letiltott a felesége, a szüleimet kéthetente hívhatja fel a nő engedélyével. Szerinted? Egyébként: semmit nem tettünk ellene, pislogni is alig mertünk, a nő egy érzelmi bántalmazó, egyszerűen ürügyet keresett a gyűlöletre. Ha akarod, privátban elmesélem, mert elég egyedi.
78/133 anonim válasza:
Kedves utolsó es a nő az agyadat is elfoglalta, hogy ne kerjel segitseget?
79/133 anonim válasza:
79, 78 voltam, könnyű beleugatni, ha semmit sem tudsz a helyzetről, elmesélni nyilván nem fogom, mert egyedi. De: megértem a kérdezőt, és a válaszom, hogy sajnos addig kell tűrni, amíg maga a bántalmazott tűri (itt most lelki bántalmazásról beszélek), a fizikainál más a helyzet, mert az sokkal nyilvánvalóbb és bizonyíthatóbb.
80/133 anonim válasza:
Csak nem mindenki megbolondult a születendő unoka miatt és levegőt venni se hagyta a nőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!